Unge muslimer viste deres magt over for togpassagerer ved at råbe ”Allahu akbar” og vifte med pistoler – så greb en modig mand ind

Arkiv fra You Tube

Passagerer i et af Wiens undergrundstog oplevede mandag eftermiddag, hvordan deres hverdag er blevet forandret.

 

Fire drenge i skolealderen steg på toget og begyndte pludselig at skrige ”Allahu akbar” (”Allah er størst”) og andre ting på arabisk. Imens svingede de rundt med pistoler. Der lød tilsyneladende også skud.

 

Formentlig var det kun såkaldte softguns, der ligner rigtige pistoler, men skyder med plastikkugler. Men hele optrinnet virkede meget skræmmende på en del passagerer, der i panik trak sig væk fra de unge.

 

Der var da også tale om en regelret magtdemonstration fra de unge muslimers side. Råbet ”Allahu akbar” er en markering af, at islam står over alt andet, og at muslimer er herrer. Det gjalder ofte i forbindelse med terroraktioner.

 

Situationen i toget i Wien var selvfølgelig slet ikke alvor på samme måde. Men for passagererne var det en ubehagelig påmindelse om de konflikter, som det østrigske samfund oplever i kølvandet på den store muslimske tilstrømning.

 

Modig mand

Nogle af passagererne tog fotos af de fire aggressive drenge, der skabte så ubehagelig en stemning.

 

Så fik en mand på toget nok. Da toget holdt ved en station, greb han fat i drengene og fik dem kortvarigt smidt ud. De kom ind igen, men havde tilsyneladende fået nok. Ved næste station steg de af.

 

Det lykkedes fire krigeriske muslimske drenge at terrorisere en masse togpassagerer – indtil en modig og handlekraftig mand sagde stop.

 

Det har de fire formentlig kun oplevet sjældent fra det bløde vestlige samfund. Alt for sjældent.

 

http://www.krone.at/wien/junge-migranten-sorgen-fuer-panik-in-wiener-u-bahn-allahu-akbar-story-551470

Læs også
Kvinde blev taget på bagdelen af afghansk mand – så gav hun ham en afstraffelse, han aldrig glemmer

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…