Muslim leverer skarp kritik af islam, der trækker tæppet væk under de politisk korrekte

Skærmprint YouTube
Udskriv


Terrorangrebet i Manchester har endnu engang rettet søgelyset mod dyrkelsen af vold inden for islam.

 

I denne debat hører man jævnligt både dogmatiske muslimer og politisk korrekte danskere/europæere gentage et bestemt argument:

 

Man siger, at der jo også er begået mange voldelige ugerninger i kristendommens navn gennem tiderne. Derfor er det urimeligt at fremhæve specielt islamisk voldelighed.

 

Forleden gav en mand, der selv har muslimsk baggrund, et skarpt og præcist svar på dette forsøg på at tilsløre vold og terror i islams navn.

 

Det drejer sig om den algerisk fødte Abdel-Hakim Ourghi, der er leder af afdelingen for islamisk teologi ved Freiburg Universitet. Han er en muslimsk fritænker.

 

Koranens tilskyndelser til vold

Ourghi siger: Det kan overhovedet ikke bruges som nogen undskyldning for voldelig islam, at der tilbage i historien også har været brugt vold i kristendommens navn.

Læs også
Systemet med at udsende afviste asylansøgere er brudt sammen – de bliver i vores lande, som det passer dem

 

Han peger på, at der inden for kristendommen er taget et omfattende opgør med denne del af historien. Men et sådant opgør har ikke fundet sted inden for islam.

 

Her bygger man stadig på passager i Koranen, der tilskynder til vold. Hos terrorister bliver disse passager så omsat til blodig virkelighed.

 

Underkastelse

Abdel-Hakim Ourghi fremførte sin kritik på det kæmpestore årlige stævne, som den protestantiske kirke i Tyskland gennemfører. Den såkaldte Evangeliske Kirkedag (det var her, Merkel og Obama optrådte).

 

Ourghi leverede en større bredside mod den ”herskertrang” og ”ødelæggelsestrang”, som findes inden for islam.

 

Læs også
Nigerianer fik nej til asylansøgning, men blev ikke udvist – det udnyttede han til bestialsk jalousi-mord på kvindelig asylhjælper

Han anklagede tyske moskeer for at praktisere en ”underkastelsens pædagogik” over for børn og unge.

 

Kravet om, at de skal underkaste sig islams dogmer, gør dem modtagelige for radikalisering, sagde han.

 

Islamisk repræsentant gået på klingen

Interessant nok fik han stort bifald fra forsamlingen. Den Evangeliske Kirkedag har ellers længe været præget af stor politisk korrekthed.

 

Omvendt var der en kritisk holdning til generalsekretæren i den største tyske sammenslutning af moskeer, det tyrkiske Ditib.

 

Han er tidligere blevet modtaget med åbne arme som partner i den ”kristent-muslimske dialog”. Og man har mere eller mindre slugt hans retorik råt.

Læs også
Kun en ganske lille del af de asylansøgere, der kommer hertil, har reelt brug for vores beskyttelse

 

Men denne gang blev han i højere grad gået på klingen. I et interview fra scenen blev det således afsløret, at Ditib omdeler en lille bog, der hylder sharia.

 

Angela Merkel og Abdel-Hakim Ourghi

Kirkedagen afspejlede det stemningsskift, der er sket i den tyske befolkning.

 

For kort tid siden viste en meningsmåling således, at næsten to tredjedele af tyskerne i dag afviser, at islam hører til Tyskland.

 

Forbundskansler Angela Merkel har også registreret dette stemningsskift. Det fremgår af de signaler, hun sender i forhold til det kommende valg i september.

 

Hun er blevet mere bevidst om, at hun ikke må provokere de nu ret islamkritiske holdninger blandt tyskerne.

 

Men det var ikke Angela Merkel, der leverede de skarpe og præcise budskaber på kirkedagen. Det var muslimen Abdel-Hakim Ourghi.

 

https://denkorteavis.dk/2017/tyskere-er-mere-kritiske-over-for-islam-end-nogen-sinde-for/?print

 

https://www.welt.de/debatte/kommentare/article164993394/Die-neue-Merkel-macht-Wahlkampf-gegen-die-alte-Merkel.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ