Fremtrædende muslim: Det er danskernes skyld, at “masser af unge muslimer” deltager i bandekrigen

Imam Molay Jay taler i moské på Nørrebro i København

Det er i øjeblikket nærmest livsfarligt at færdes i Københavns indvandrertætte kvarterer.

 

Men glem alt om, at de bandemedlemmer, som hærger bydelene og beskyder tilfældige forbipasserende, er hårdkogte kriminelle, som er totalt uden for pædagogisk rækkevidde

 

Sådan hænger det slet ikke sammen.

 

De er tværtimod uskyldige ofre for den vestlige livsstil, lød det fra Hizb ut-Tahrir imamen, Molay Jaw, under en prædiken i fredag i den berygtede Masjid Al-Faruq-moske på Nørrebro i København.

 

”Er det sandt, at der iblandt de her bander er masser af unge muslimer? Ja, det er sandt. Det er der ikke nogen, der kan benægte. Men er de havnet der, fordi de holder fast i islam, eller fordi de har valgt at omfavne den vestlige kultur?” spurgte imamen retorisk i sin prædiken, som du kan høre i videoen i bunden af artiklen.

 

Imamen understregede, at det er den vestlige kultur, der har skabt banderne, og han var ikke i tvivl om, hvem der er de ansvarlige.

 

Det er samfundets og politikernes skyld
Nu er det jo primært unge muslimer, der er involverede i banderne, men det er der ifølge imam Molay Jaw en forklaring på.

 

”Det er meget simpelt. Når du i et samfund udsætter en bestemt gruppe for negativ behandling og kritiserer dem og udstyrer dem med det samme syn på materiel lykke, så vil du få en opdeling,” lød det fra imamen, som fortsatte:

 

”Bandekrigen og særligt muslimernes involvering i den skyldes, at vi i Danmark har marginaliseret og kritiseret muslimer og lært dem en vestlig livsstil, som er den direkte vej til unge menneskers lyst til at involvere sig i bander.”

 

Ifølge imamen er det hele især politikernes skyld:

 

”Politikerne har skabt belastende forhold for muslimer,” sagde Molay Jaw og henviste blandt andet til Socialdemokratiets forslag om at lukke muslimske friskoler.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berygtet moské med opfordring til drab på jøder
Moskéen, hvor imamen prædikede, ligger i en baggård i Heimdalsgade på Nørrebro i København.

 

Den har flere gange været i offentlighedens søgelys på grund af ekstremistiske udtalelser.

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

 

Senest i maj måned i år, hvor det via en video fra moskeen kom frem, at den lige så berygtede imam Mundhir Abdallah under en fredagsbøn i slutningen af marts havde citeret en såkaldt hadith, der opfordrer til drab på jøder, med ordene:

 

”Dommedag kommer ikke før muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem. Jøderne vil gemme sig bag klipper og træer, men klipperne og træerne vil sige: Oh, muslim, oh Allas tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham.”

 

Manden bag terrorangrebene i København kom i moskéen
Moskéen er med sin tilknytning til Hizb ut-Tahrir sunnimuslimsk og meget aggressiv over for det omgivende samfund med blandt andet fordømmelse af demokratiske valg

 

Efter Omar El-Husseins terrorangreb i København lørdag den 14. februar 2015, hvor den 37-årige jøde Dan Uzan blev dræbt, kom det blandt andet frem, at Omar El-Hussein dagen forinden havde været til fredagsbøn moskéen og hørt imam Haij Saaed rase imod jøderne i sin prædiken.

 

Efterfølgende nægtede en talsmand for moskéen, den danske konvertit Khalid Danø, ifølge DR at tage afstand fra Omar El-Husseins terrorangreb og drabet på Dan Uzan med en bemærkning om, at det var ”overfladisk at bede folk om at tage afstand fra hændelserne,” men at man i stedet skulle fokusere på årsagen.

 

Hizb ut-Tahrir formand i fængsel for trusler mod Anders Fogh Rasmussen

Det er medlemmer af Hizb ut-Tahrir, der driver den rabiate moské i Heimdalsgade i fuld overensstemmelse med organisationens målsætning om at afskaffe demokratiet og i stedet indføre et kalifat med en streng sharialovgivning.

Læs også
Morten var ved stranden med sine børn: ‘Fem muslimer’ omringede ham og truede med kniv: “Tror du bare, du kan gå her”

 

Hizb ut-Tahrir følger slavisk Koranens bud og Profetens befalinger og gerninger.  Deres flittige brug af hadith-citater, det vil sige beretninger om Profetens ord og handlinger, har flere gange bragt dem i konflikt med loven.

 

Således blev formanden for Hizb ut-Tahrirs danske afdeling, Fadi Abdullatif, den 17. august 2006 idømt tre måneders ubetinget fængsel for trusler mod Anders Fogh Rasmussen, efter at han havde omdelt en løbeseddel med teksten:

 

”Drag af sted for at hjælpe jeres brødre i Fallujah i Irak og udslet jeres regenter, hvis de står i vejen for jer.”

 

Han var i øvrigt tidligere i 2003 blevet idømt 60 dages betinget fængsel for opfordring til drab på jøder med Koran-citatet: ”Og dræb dem, hvor end I finder dem.”

 

Kom til Danmark i 1990’erne
Hizb ut-Tahrir er en verdensomspændende organisation, som blev stiftet i 1953 i Jerusalem med det formål at indføre kalifatet og sharia overalt.

 

Organisationen eller partiet, som de selv kalder sig, kom til Danmark i 1990’erne, men de var knap nok landet, førend Dansk Folkeparti i april 2002 fremsatte et forslag om at forbyde organisationen. Rigsadvokaten mente dog ikke, at der i Grundloven var hjemmel til et forbud.

 

Læs også
“Kunstige jomfruhinder”: Læger skal ikke vedligeholde overtro og uvidenhed

Senere har justitsministrene Lene Espersen (KF), Lars Barfod (KF) og Mette Frederiksen (S) haft følere ude hos Rigsadvokaten med henblik på et forbud, men de har hver gang fået at vide, at der ikke er juridisk grundlag for det.

 

Det er uklart, hvor mange medlemmer organisationen har, men da Hizb ut-Tharir holdt møde i Nørrebrohallen den 8. november 2015, var der mødt omkring tusinde deltagere op, som tilbragte aftenen med at høre på hadefulde udfald mod Vesten.

 

Underligt, at alle disse muslimer overhovedet kan holde ud at være i et land og i en kultur, som de åbenbart hader inderligt.

 

Her kan du høre hele imam Mualy Jaw’s prædiken i en video fra moskéen. Han prædiker på dansk.

 

https://www.facebook.com/Masjidalfaruq/videos/1214382698667049/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…