Han kaldes ‘uledsaget flygtningebarn’ – men det har ikke afholdt ham fra at vifte med sit lem foran chokerede kvinder

Politiet via Fria Tider

Han viftede med sit lem foran chokerede kvinder – men han sagde, han var ‘uledsaget flygtningebarn’, så han fik hjælp i stedet for straf

En kvinde var sammen med sin datter på kirkegården i Halsingborg for at se til en grav.

 

Her opdagede de en udenlandsk ung mand som hele tiden gik parallelt med dem og fulgte med i deres aktiviteter.

 

Det var ret ubehageligt.

 

Han fulgte efter dem ud af kirkegården og videre ned ad en gade.

 

Da han var nogle meter fra dem, hev han sit lem frem og stod og viftede med det.

 

Det viste sig at manden havde generet flere kvinder på samme måde.

 

Nu er han dømt. Men han har fået en latterlig lav straf, fordi han betragtes som ‘uledsaget flygtningebarn’.

 

Flere andre kvinder

En ældre kvinde med rollator, så, at en mand fulgte efter de to på vej ud af kirkegården. Hun prøvede at indhente dem, for at gøre dem opmærksomme på manden. Men inden hun nåede frem til dem, så hun manden med sit lem fremme.

 

“Han havde sin tissemand fremme. Han holdt den i hånden, mens han så på mig og grinede”, fortalte kvinden under retssagen mod manden.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Da kvinden med rollatoren nåede frem til mor og datter skete det igen: En gang til stod manden og viftede med sit kønsorgan.

 

Nogle få dage forinden havde den samme mand blottet sig for en rengøringsdame på en campingplads, oplyste dommeren.

 

Hun så ham på dametoilettet og sagde, at han skulle gå sin vej. Men han fulgte i stedet efter hende.

Hun prøvede at gå et andet sted hen. Men pludselig så hun ham på et toilet med åben dør.

“Han havde tissemanden uden for bukserne. Han holdt den i hånden og hev den frem og tilbage. Samtidig så han mig i øjnene”, fortalte rengøringsdamen.

Det lykkedes hende at snuppe et billede af manden, som hendes mand lagde ud på Facebook. Det medførte, at manden kunne identificeres. I kommentarerne skrev flere kvinder at de havde været udsat for manden, og at det havde været meget ubehageligt.

 

Uledsaget flygtningebarn’

Den unge mand påstod selv, at han var 17 år, da han kom til Sverige som asylansøger. Derfor blev han under retssagen betragtet som ‘uledsaget flygtningebarn’ men de rettigheder, det giver.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Mange ‘uledsagede flygtningebørn’ har vist sig at være over 18 år. Måske han er en af dem. I hvert fald beskrev rengøringsdamen ham som mellem 20 – 25 år.

 

Men retten dømte ham, som om han var et barn.

 

Straffen for den grove sexchikane var ‘Ungdomstilsyn’.

 

Kommunen lagde derefter en plan for indsatsen.

 

I planen står der blandt andet, at han skal have “vejledning fra voksne, som kan forstå han følelser, være et forbillede og holde fast i en struktur.”

 

“Et nyt bosted skal lære ham at blive fortrolig med de voksnes verden”.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Desuden skal dette såkaldte barn have en “adækvat vejledning, så han kan blive integreret i det svenske samfund”.

 

Og han skal have viden om, hvordan samspillet med og relationerne til det andet køn fungerer i Sverige, og hvad der betragtes som et respektfuldt samvær.”

 

Mange lyder om deres alder

Det svenske samfund har haft en enorm tilstrømning af ‘uledsagede flygtningebørn’. Mange af dem har ligesom i Danmark vist sig  at være over 18 år.

 

Således viser en rapport fra det svenske Rättsmedicinalverket fra den 30. maj i år, og som Den Korte Avis er kommet i besiddelse af, at ud af 442 asylansøgere, som opgav, at de var under atten år gamle, viste det sig, at kun de 134 efter Rättsmedicinalverkets skøn var under atten år gamle.

 

Det svarer til, at cirka tre fjerdele af dem, der blev testet, havde løjet om deres alder og givet sig ud for at være mindreårige uledsagede asylbørn på trods af, at de var over atten år gamle.

 

Det er det svenske Migrationsverket, der svarer til vores hjemlige Udlændingestyrelsen, der bestiller disse tests hos Rättsmedicinalverket, som i øjeblikket er i gang med at behandle ikke færre end cirka 4.200 anmodninger om alderstests på asylansøgere, der hævder at være mindreårige.

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

 

Flere af dem kommer fra Afghanistan, som nu overvejende er et sikkert land. Derfor skal en stor del af afghanerne sendes tilbage. Men de nægter og flere hundrede har netop nu besat et torv midt i Stockholm.

 

Foreløbig står regeringen fast på, at de skal sendes hjem. Det er tvivlsom om det sker. Og selv om nogle bliver sendt hjem vil der fortsat være mange af de ‘uledsagede flygtningebørn’ tilbage i Sverige, som vil skabe store problemer.

 

Lige nu har flere

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…