Ikke-vestlige indvandrere begår langt oftere voldtægt end danskere – men det fortier og fordrejer medierne over for befolkningen

Justitsministeriets Forskningskontor offentliggjorde onsdag en undersøgelse af voldtægter og etnisk baggrund.

 

Undersøgelsen er meget bemærkelsesværdig.

 

Den viser, at ikke-vestlige indvandrere langt hyppigere begår voldtægt end danskere.

 

23 procent af voldtægtsforbryderne er ikke-vestlige indvandrere. Dette til trods for, at ikke-vestlige indvandrere i dag kun udgør 6 procent af befolkningen i alderen 15-79 år.

 

Disse indvandrere er altså voldsomt overrepræsenterede blandt voldtægtsforbryderne.

 

Politisk motiveret fortielse

Man skulle tro, at medierne ville lægge sig i selen for at orientere befolkningen om den slags vigtige kendsgerninger.

 

Men det er på ingen måde tilfældet. De fleste danske medier har simpelt hen fortiet dem for befolkningen! Ikke et ord, ikke en lyd om undersøgelsen.

 

Det skulle ellers være selvindlysende, at dette journalistisk set er en væsentlig nyhed.

 

Når de fleste danske medier alligevel ikke bringer den, kan det ikke forklares med journalistiske overvejelser. Det kan kun skyldes politiske motiver.

 

Journalistisk Venstreparti er gennemsyret af ekstremt politisk korrekte holdninger til udlændingepolitik.

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

 

For mange journalister og redaktører er deres politiske mission, der går ud på at agitere for politisk korrekte holdninger, vigtigere end deres journalistiske mission, der går ud på at gengive virkeligheden.

 

Denne sag er et deprimerende eksempel. Man fortier vigtige kendsgerninger for at forhindre, at befolkningen får de ’forkerte’ meninger om ikke-vestlig indvandring.

 

De har nok bare talt forbi hinanden …

Den Korte Avis stod i første omgang temmelig alene med en omtale af undersøgelsen. Siden omtalte Berlingske den dog også (5.5.17).

 

Men her lå vægten på at fortælle, at ikke-vestlige voldtægtsforbrydere måske begår voldtægt, fordi de ”misforstår” situationen. Det gjorde forskeren bag undersøgelsen, Britta Kyvsgaard fra Justitsministeriet, meget ud af.

 

Avisens overskrift handlede da heller ikke om sagens centrale kendsgerning, nemlig at ikke-vestlige indvandrere langt hyppigere end danskere begår voldtægt. I stedet hed overskriften:

 

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

”Misforstår indvandrere de seksuelle spilleregler, når de begår voldtægt?”

 

Ja, ikke sandt. Voldsmand og offer har nok bare talt forbi hinanden …

 

Tvinger sig til sex med trusler og vold

Det er meget muligt, at indvandrere fra for eksempel muslimske lande går fejl af signalerne fra danske kvinder. De tror, at let påklædning er en invitation.

 

Men her er tale om situationer, der er fastslået som voldtægt. Det er ikke bare ”misforståelser”, det er magtanvendelse.

 

Manden tvinger sig til sex med en kvinde, der tydeligvis ikke ønsker det. Det er jo grunden til, at gerningsmanden anvender trusler, knive eller vold. Hvis kvinden da ikke er bevidstløs af druk, så han kan udnytte det.

 

Hvad skal vi med forklaringer om, at kvinder i Danmark opfører sig anderledes, end mænd fra Tunesien, Syrien eller Gambia er vant til? Jovist, og hvad så?

Læs også
Undgå sexoverfald på kirkegården – tysk avis formidler råd til kvinder

 

Danmark har ikke brug for øget indvandring af mænd med et kvindesyn, der finder det naturligt at bruge vold for at få sex med kvinder. Punktum.

 

Så kan man i øvrigt væve herfra og til juleaften om, at de måske ”misforstår kvindernes signaler”.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…