Afghansk familie kunne ikke lide den unge kvindes valg af mand, så skar de huden af hans penis – nu kræves hele familien udvist for æres-hævn

Der er mennesker fra ikke-vestlige lande, som slår ihjel, når de føler, at deres såkaldte ære er blevet krænket, men i dette tilfælde valgte en afghansk familie i stedet en helt speciel og meget brutal metode.

 

Nu står hele familien på tre personer plus en medhjælper i alderen 24 til 54 år tiltalt for et blodigt og sadistisk overfald på adressen Skovvangen i den lille sønderjyske by Tinglev, skriver Ekstra Bladet.

 

Ofret, en 43-årig mand, blev under overfaldet holdt fast på jorden, medens de med et næsten kirurgisk snit løsnede huden hele vejen rundt om penis og trak huden af i hele dens længde.

 

Blev slået og sparket og banket med en skovl

Overfaldet skete den 1. maj ved 19-tiden, hvor ofret sammen med sin hustru var ved at grille i haven.

 

Og det var på grund af hustruen, overfaldet skete. Hun er fraskilt, men hendes nye mand passede åbenbart ikke familien bestående af hendes eksmand, svigersøn og gravide datter, som alle deltog i overfaldet.

 

De fire gerningsmænd ankom til adressen i en bil og gik lynhurtigt til angreb på ofret, som forsøgte at flygte.

 

Han blev blandt andet slået med en skovl og i øvrigt slået og sparket, medens han lå jorden.

 

Det var naboer i området, som tilkaldte politiet, som hurtigt ankom og anholdte på stedet de fire, som blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør.

 

Havde også truet med at slå ham ihjel

Den 43-årige blev i en tilkaldt ambulance kørt på sygehuset, hvor lægerne forsøgte at sy skindet på penis. Det er uklart, hvorvidt denne operation lykkedes, skriver Ekstra Bladet, som har fået aktindsigt i anklageskriftet.

 

Læs også
Nye tider i Europa: Syrisk familie forsøgte at skalpere og dræbe ung mand, fordi han krænkede familiens ære

De tre mænd, eksmanden, svigersønnen og deres medhjælper, er også tiltalt for at have truet den-43-årige mand med, at de ville slå ham ihjel.

 

Anklagemyndigheden kræver alle fire tiltalte udvist af landet, og det forventes, at der falder dom i sagen den 20. december.

 

Du kan læse hele artiklen i Ekstra Bladet her:

https://ekstrabladet.dk/112/tiltalt-familie-kraeves-udvist-skar-skindet-af-offerets-penis/6935288

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…