Video: Han sniger sig rundt og tager i dørene og til sidst lykkes det – politiet efterlyser udlænding for to grove voldtægtsforsøg

Skærmprint fra overvågningsvideo / Politiet

Læs politiets beskrivelse under overvågningsvideoen:

 

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre overvågningsbilleder af en mand, der er mistænkt for at forsøge at voldtage to kvinder på to forskellige adresser i Hvidovre. Begge overfald er sket søndag morgen – henholdsvis søndag den 22. januar og søndag den 29. januar.

 

Sag fra Lille Friheden
Det første overfald skete mod en 78-årig kvinde på Lille Friheden i Hvidovre den 22. januar kl. ca. 0730. Det lykkedes gerningsmanden at komme ind i kvindens lejlighed, da hun troede at der var tale om hjemmeplejen.

 

Manden bad først om en glas vand på engelsk, men forsøgte herefter at flå tøjet af den 78-årige, men kvinden satte sig til modværge og manden opgav sit forehavende og flygtede. I forbindelse med sagen har Københavns Vestegns Politi sikret overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand fra Frihedens Station og S-togs linje A mod Køge.

 

Sag fra Rebæk Søpark
Det andet overfald skete mod en 23-årig kvinde i Rebæk Søpark i Hvidovre den 29. januar kl. ca 06.40. Her bankede gerningsmanden på kvindens dør og bad om et glas vand på engelsk.

 

Da den 23-årige åbnede sin dør på klem, maste han sig ind og tvang kvinden over på hendes seng. Hun råbte om hjælp, hvilket blev hørt af hendes nabo, der forsøgte at komme ind i lejligheden. Det fik gerningsmanden til at opgive sit forehavende og flygte. I forbindelse med sagen har Københavns Vestegns Politi sikret overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand fra bebyggelsen.

 

– Overvågningsmaterialet i sagen viser, at det er den samme mand, der står bag de to overfald. Vi har sat massivt ind for at finde ham, siger politikommissær Ole Nielsen, der leder efterforskningen.

 

Signalement af manden:
Østeuropæisk af udseende
25-30 år
180-185 cm høj
Spinkel af bygning, spidst underansigt, kort sort hår og kort trimmet fuldskæg
Talte engelsk med østeuropæisk accent

 

En række efterforskningskridt
Sagerne har været efterforsket intensivt hos Københavns Vestegns Politi.
– Overvågningsbillederne har været lagt ud internt i politiet, i håbet om at vi kunne opklare sagen af den vej. Samtidig er der sket en række andre efterforskningsskridt. Men det har desværre endnu ikke været nok til at finde manden, og derfor efterlyser vi ham nu offentligt, siger politikommissær Ole Nielsen.

Øget tilstedeværelse
På baggrund af sagen har Københavns Vestegns Politi øget tilstedeværelsen i området.
– Jeg er sikker på, at de folk der måtte kende gerningsmanden, kan genkende ham ud fra de billeder vi nu har offentliggjort. Så hvis du ved hvem han er eller har andre spor i sagen, så sidder vi klar ved telefonerne, siger politikommissær Ole Nielsen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes i forbindelse med sagen på 43861448.

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…