Video: EU’s udenrigsminister vil åbenbart gøre hvad som helst for at tækkes islamisterne i Iran

EU’s repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik Federica Mogherini, har fornylig besøgt præstestyret i Iran.

 

Mødet var et led i den aftale, som blev indgået mellem Iran på den ene side og USA, EU og FN på den anden side omhandlende Irans atomprogram.

 

Aftalen, the Joint Comprehensive Plan of Action (JCPA) skull træde ikraft d. 16 april 2016.

 

Det hele har været koordineret af EUs E3/EU+3 gruppe i nært samarbejde med den Internationale Atomenergi Kommission (IAEA)

 

Mødet mellem Mogherini skulle bane vejen for retablering af handelsforholdet mellem EU landene og Iran, der har været neddroslet grundet Irans atom politik.

 

Den Iranske udenrigsminister var tydeligvis meget fortørnet over, at de amerikanske bankers lagde hindringer i vejen for en åbning mod Iran.

 

Han beskyldte  direkte USA for at pålægge udenlandske (ikke amerikanske banker) bøder for at samarbejde med iranske banker.

 

Dette synes at prelle af på Mogherini.

 

Hun gør tværtimod meget for at tækkes sine nye venner i Iran.

 

Med et islamisk tørklæde fikst arrangeret erklærede hun storsmilende, at hun gjorde, hvad hun kunne, for at overbevise de europæiske banker om aftalens fortræffelighed, men som hun understregede hun kunne ikke tvinge dem til til noget.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

 

Iran er et af de lande der i stor stil overtræder FNs menneskeretskonvention, Iran har støtte ISIS, og er et af de ledende lande i hetzen mod Israel, og ønsket om dets udryddelse.

 

Fornylig har Iran forhøjet den dusør der vil blive udbetalt, hvis nogen gennemfører den fatwa som Ayatollah Khomeini afsagde over den engelske forfatter Sir Salman Rushdie som skrev ‘De Sataniske Vers’ tilbage i 1988. Fatwaen indebærer mord på Salman Rushdie.

 

Det er en nation som denne EU nu søger handelmæssig samarbejde med, og som Mogherini storsmilende omfavner, på alle EU landes vegne.

 

http://denkorteavis.dk/2015/rystende-udtalelse-fra-eu%C2%B4s-udenrigsminister/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…