Politiformand: Kriminelle indvandrere hærger banegårde – ”De foragter vores land og griner ad vores retssystem”

Arkiv / You Tube

 Narkokriminelle indvandrere hærger banegårde i en række større tyske byer. Specielt sælger de deres stoffer på banegårdspladserne. Også parker er en yndet ramme om deres kriminelle aktivitet.

 

Det siger Rainer Wendt, som er formand for et af de tyske politiforbund, Deutsche Polizei Gewerkschaft.

 

Ifølge Wendt drejer det sig især om vaneforbrydere, der kommer fra Nordafrika. De fleste af dem er kommet ind i landet, længe før den store asylstrøm ramte sidste år.  Men som politiformanden udtrykker det, så har asylstrømmen givet ”yderligere forstærkning” til narkohandlen.

 

Politiet bekæmper fænomenet, men det sker med stor risiko. Når man forsøger at anholde disse hærdede kriminelle, bliver de ofte særdeles voldelige.

 

Rainer Wendt ar frustreret over, at så mange af dem slipper for varetægtsfængsling, de slipper for fængselsstraf, og de bliver ikke sendt ud af landet. Derfor er de ret ligeglade, uanset hvor mange anholdelser politiet gennemfører.

 

Som han udtrykker det: ”De foragter vores land og griner ad vores retssystem.”

 

Hvis politikerne ikke sørger for, at det bliver lettere at hjemsende dem, vil politiet ikke være i stand til at løse problemerne, siger han til magasinet FAZ Woche.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…