Planlægger du at rejse til udlandet: Her er de storbyer, hvor du får mest for pengene i 2016

Få inspiration til, hvor dine rejser i 2016 skal gå hen. Hotelsøgesiden www.trivago.dk har sammenlignet brugeranmeldelser med hotelpriser og giver dig en top 10 over de storbyer, som tilbyder de bedst anmeldte hoteller til prisen.

 

Beograd

Serbiens hovedstad Beograd topper listen over byer, som tilbyder bedst hotel for pengene.

 

Byen ligger ved mødet mellem de to store floder Sava og Donau. Om sommeren forvandles Beograd til en stor open-air-fest med et stort udvalg af gratis udendørs festivaller. Du kan komme langt på et stramt budget i Beograd: En halv liter fadøl koster ca. 14 kr. For de historieinteresserede har Beograd en fængslende og dramatisk fortid.

 

Sankt Petersborg

Sankt Petersborg indtager en andenplads. Oplev Ruslands kulturelle storby, der er proppet med smukke, historiske bygningsværker såsom Vinterpaladset, Opstandelseskirken og Peterhofs palads. Som mange andre europæiske storbyer har Sankt Petersborg oplevet et hipsterindtog i løbet af de seneste år, så her er rig mulighed for at tage på café-tur og nyde kaffe, brygget efter alle kunstens regler.

 

Skal du have mest muligt for pengene, bør du spørge efter en business lunch. Så får du en solid to- eller trerettersmenu til billige penge.

 

Bukarest

Rumæniens hovedstad Bukarest tilbyder ligeledes en interessant kultur og historie. Oplev de flotte ortodokse kirker og art nouveau kvarterer og nyd både hoteller og mad til billige priser. Vil du bo på luksushotel til en pris, der er til at betale, skal du gøre det her. En overnatning på et femstjernet hotel i Rumænien koster i gennemsnit 980 kr. pr. nat for to personer, mens en overnatning i et standard to- eller trestjernet hotel selvfølgelig kan gøres meget billigere.

 

Vibe Fogh-Andersen fra trivago forklarer: ”trivago Best Value Index er udarbejdet for at inspirere rejsende ved at tilbyde interessante data for rejsemål over hele verden. Ved at kombinere hotelpriser med hotelanmeldelser, får vi et enkelt overblik over rejsemål, som tilbyder gode overnatningsmuligheder til lave priser.”

 

Læs mere om undersøgelsen af de billigste femstjernede hoteller her.

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

Om trivago Best Value City Index

Indexet er udarbejdet på baggrund af en algoritme, der inkluderer trivago Hotel Price Index (tHPI) og trivago Reputation Ranking. Det vil sige at prisen sammenlignes med gæsternes tilfredshed. Indexet præsenteres procentvis. Listen medregner destinationer med minimum 250 hoteller og 250 hotelanmeldelser per hotel. Priserne er baseret på det årlige gennemsnit for samtlige hoteller fra 2014 til 2015. Prisgennemsnittet stammer fra det internationale trivago Hotel Price Index, som viser gennemsnitsprisen for en overnatning i et standard dobbeltværelse.

 

Om trivago

Rejsende finder deres ideelle hotel til den bedste pris på www.trivago.dk. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 250 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 900.000 hoteller og 180 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…