Mange arabiske indvandrermænd er muslimsk gift med flere koner, og skatteyderne betaler til det – systemet fungerer også i Danmark

Modelfoto fra arkivet /Facebook / London

En familierådgiver i Berlin har vurderet, at 30 procent af de arabiske mænd i byen har to koner! (Berliner Zeitung).

 

Avisen Bild har trukket dette rystende tal frem i forbindelse med en større afsløring af, hvordan muslimer i Tyskland skaber deres egne parallelle retssystemer.

 

Den udvikling finder også sted i Danmark.

 

Vi skatteydere betaler for flerkoneri

Mange muslimer bliver gift efter islamiske regler. Det går fuldstændig uden om den tyske (og danske) ægteskabslovgivning. Ofte aner myndighederne intet om disse ægteskaber, hvor der kan være tale om flerkoneri.

 

En del medbringer begge eller alle konerne fra hjemlandet. Og myndighederne ser i vidt omfang gennem fingre med det – også i Danmark.

 

I mange tilfælde kan manden ikke forsørge flere koner, eller også vil han bare helst slippe for at betale. Men så har man jo skatteyderne! De får lov til at finansiere de sociale ydelser, der gør det muligt for muslimske mænd at holde flere koner kørende.

 

Muslimsk flerkoneri se ud til at være langt mere udbredt i de europæiske lande, end myndighederne vil indrømme.

 

Tre koner og 20 børn

For bare et halvt år siden dukkede et ekstremt eksempel op i Danmark: syreren Daham Mamoud Hasan. Han har 3 koner og 20 børn.

 

Foreløbig har han fået tilladelse til at få den ene kone og de 17 børn hertil. Men han vil med stor sikkerhed også få de to andre koner og de tre resterende børn hertil.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

Først har han fået familiesammenføring med de 17 børn. Så kan disse børn få familiesammenføring med deres mødre, som er de to resterende koner. De kan så få resten af børnene med.

 

Skulle det af en eller anden grund glippe, kan disse koner sandsynligvis få asyl. Det kan man ikke nægte dem på grund af de internationale konventioner.

 

Så Hasan kan fortsætte med sit flerkoneri i Danmark.

 

De skal bare have deres egen bolig

Ganske vist må manden og de tre koner formelt set ikke bo sammen. Konerne skal have separate boliger, så man bevarer illusionen om, at der ikke er tale om flerkoneri.

 

Men det er Daham Mamoud Hasan ikke ked af. Han besøger bare konerne efter tur. Og de får forhøjede sociale ydelser fra den danske stat, fordi de er enlige.

 

Det samme nummer kan man lave, hvis man i hemmelighed er blevet islamisk gift med flere koner her i landet.

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

Det er en kæmpeudskrivning for skatteyderne. Hasan, der var fuldt arbejdsdygtig i Syrien, erklærer sig ude af stand til at arbejde og forsørge familien i Danmark. Han vil hellere have socialhjælp …

 

Sharia-domstole og børneægteskaber

En anden side af det særlige muslimske retssystem er børneægteskaber. De tyske myndigheder har for eksempel kendskab til over 1.000 af den slags ægteskaber, der er indgået efter sharialoven. Det reelle tal er langt højere.

 

Man vurderer samtidig, at der er et trecifret antal imamer, der fungerer som sharia-domstole ved siden af det tyske retssystem. Og det bliver flere og flere.

 

Fænomenet kendes også i Danmark. I et land som Storbritannien er der et hav af disse parallelle domstole.

 

Sharia-politi

En tysk domstol har sågar for nylig sagt god for et ”sharia-politi”. Det var en gruppe islamister, der patruljerede i Wuppertal om aftenen og kontrollerede, at muslimer overholdt shariaen, herunder forbud mod alkohol.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Denne ubehagelige kontrolvirksomhed var i orden, mente dommeren. Det har udløst voldsom kritik.

 

Tyske politikere begynder at opdage, hvad der sker. En arbejdsgruppe under regeringen og delstaterne erklærede i november sidste år, at ”et parallelt retssystem, der fungerer uden for vores retsorden og strider mod grundlovens værdisystem rent faktisk fungerer i Tyskland.”

 

Danske politikere er ikke engang nået frem til at erkende dette.

 

http://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/islam/scharia-report-deutschland-48905086,jsRedirectFrom=conversionToLogin.bild.html#remId=1538483936284816506

 

https://denkorteavis.dk/2016/ny2-den-syriske-flygtning-kan-ende-med-at-fa-alle-tre-koner-og-20-born-til-danmark-danskerne-svigtes-af-bange-politikere/

 

https://denkorteavis.dk/2016/4ny-syrisk-flygtning-griner-hele-vejen-til-banken-200-000-i-bornepenge-og-tre-koner-til-danmark/

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…