De brændte deres asylcenter ned til grunden – de var sure over, at der manglede Nutella på bordet

Pludselig skød en 100 meter høj røgsøjle op på himlen over den tyske by Düsseldorf.

 

Den skyldtes en voldsom brand i en tidligere messehal, der nu blev brugt som asylcenter.

 

Centeret brændte ned til grunden, og de sørgelige rester måtte fjernes. Intet af det kunne bruges.

 

26 mennesker kom til skade ved branden. 130 menneskers liv blev bragt i fare. Og branden medførte skader for cirka 75 mio.kr. Det skete den 7. juni i år.

 

Denne kæmpemæssige ødelæggelse blev udløst af nogle asylansøgeres utilfredshed med … at de ikke kunne få Nutella under Ramadanen.

 

Nu bliver to asylansøgere anklaget for at stå bag branden. Faktisk er de falske asylansøgere, der har løjet om deres identitet.

 

Konflikter om maden

Ramadanen udløste stor ballade om maden på asylcenteret.

 

En gruppe rettroende muslimer protesterede over, at der overhovedet blev serveret mad under fastemåneden.

 

Andre var sure over, at de fik for lidt at spise.

 

I spidsen for den sidste gruppe stod en vis Mohammed B., der i dag er 27 år. Han kom fra Marokko og havde udgivet sig for at være syrer i forsøget på at opnå asyl. Han var så foreløbig blevet anbragt i centeret i Düsseldorf.

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

Han var meget dominerende i forhold til andre asylansøgere sammen med sin højre hånd Adel D., der også er 27 år, fra Marokko og falsk asylansøger.

 

Pludselig krævede Mohammed B. og hans følgesvende at få servering midt om natten – og det skulle tilsyneladende være med Nutella.

 

Da det ikke skete, blev de meget ophidsede.

 

Magtdemonstration

Det svage og politisk korrekte personale på centeret havde givet Mohammed B. det indtryk, at han kunne gøre, hvad der passede ham.

 

Så da han ikke fik sin vilje med Nutella’en, fandt han på, at man kunne brænde hele centeret af. Både for at straffe personale og myndigheder, der ikke ville give ham Nutella. Og for at blive flyttet til et andet center, hvor der måske var mere behagelige forhold.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Så fik han Adel D. til at hælde brandbar væske ud over sin madras og sætte ild til. De filmede selv, hvad der skete, og de havde på forhånd pralet til den lokale avis Express om deres planer.

 

De følte sig overbeviste om, at de ville slippe fra det hele. For dem var det slet ikke noget, de prøvede at skjule. Det var tværtimod en fuldkommen åben magtdemonstration.

 

Faktisk havde de lige før branden pakket kufferter og tasker, så de var parate til at blive flyttet til et andet og bedre sted.

 

Tiltale

Men nu kan det være, at hammeren falder over den brutale brandstifter, der åbenbart tror, at Nutella hører med til menneskerettighederne.

 

Statsadvokaten i Düsseldorf rejser tiltale mod de to mænd. Adel D., der konkret startede branden, tiltales for alvorlig brandstiftelse og farlig legemsbeskadigelse.  Mohammed B., der var den reelle bagmand, tiltales for meddelagtighed.

 

Deres ’Nutella-brand’ bragte menneskeliv i fare og koster skatteyderne enorme summer. Folk som Mohammed B. og Adel D. er det bedst tænkelige argument for en stram asylpolitik.

Læs også
Kritikere af stram udlændingepolitik aner ikke, hvad de taler om – her kommer en historie fra det virkelige liv

 

http://www.bild.de/regional/duesseldorf/brandstiftung/prozess-gegen-brandstifter-48824632.bild.html#remId=1538483936284816506

 

https://denkorteavis.dk/2016/3-ny-video-asylansogere-var-utilfredse-med-forholdene-sa-gik-de-amok-og-odelagde-de-for-millioner-af-kroner/

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…