Sidste nyt: Asylansøger startede en farlig kæmpebrand i et asylcenter, fordi han var sur over for små madportioner under Ramadanen

I den tyske by Düsseldorf er en stor hal, der blev brugt som asylcenter, blevet fuldstændig raseret af en kæmpebrand. Skaderne anslås til cirka 75 mio. kr. Omkring 130 menneskers liv blev bragt i fare ved branden. Men alle er sluppet relativt uskadt.

 

Bygningen er nu helt ubrugelig og bliver revet ned. Man kan få et indtryk af brandens voldsomhed på videoen her. Seks asylansøgere er blevet afhørt af politiet i forbindelse med branden.

 

Ifølge avisen BILD var den mand, der stod bag branden, en 26-årig falsk asylansøger fra Marokko ved navn Mohammed B. Han har udgivet sig for at være syrer i forsøget på at opnå asyl, hvilket er meget udbredt.

 

En anden falsk asylansøger fra Marokko, der er under indflydelse af den dominerende Mohammed B., satte konkret branden i gang ved at hælde brandbar væske ud over sin madras og sætte ild til.

 

Magtdemonstration

Ifølge BILD har den påsatte brand sin baggrund i konflikter på asylcenteret om maden under Ramadanen.

 

En gruppe af rettroende muslimer har protesteret over, at der overhovedet blev serveret mad under Ramadanen. En anden gruppe med Mohammed B. som leder var sure over, at madportionerne under Ramadanen var for små.

 

Forleden krævede den sidste gruppe servering midt om natten. Og nu ville de altså understrege deres krav ved fuldstændig kynisk at sætte ild til det hele.

 

Mohammed B. og hans medsammensvorne filmede selv, hvordan der blev sat ild til madrassen. De har også pralet til den lokale avis Express med, hvad de gjorde.

 

Tilsyneladende har det ikke generet dem en døjt, at det kom ud. De har nærmest betragtet det som en magtdemonstration.

 

Skyder skylden på højreekstremister

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Måske har de to gerningsmænd også regnet med, at de politisk korrekte tyske journalister straks ville give højreekstremister skylden for branden. Det var de da også godt i gang med umiddelbart efter branden.

 

Men skuffende nok for de politisk korrekte var det altså asylansøgere, der stod bag – endda asylansøgere, der svindlede med deres identitet.

 

I en række tilfælde synes højreekstreme kræfter at stå bag brande på asylcentre. Men i andre tilfælde er de blevet anklagede for brande, som så har vist sig at være påsat af beboerne selv, fordi de ikke lige syntes, at deres lokaler og mad var tilfredsstillende.

 

I april tilstod en syrisk asylansøger således, at han havde sat ild til det hotel, hvor han var indlogeret, fordi det ikke faldt i hans smag. For at skyde skylden over på højreekstremister havde han malet hagekors på hotellets mur. Men siden måtte han altså gå til bekendelse.

 

Den slags asylansøgere tror tilsyneladende, at de kan tillade sig hvad som helst, og de er helt ligeglade med den fare, de udsætter andre for.

 

Storhedsvanvid

I Düsseldorf mente Mohammed B. åbenbart i ramme alvor, at han med branden fik mulighed for at flytte til et andet asylcenter, hvor madportionerne var bedre og lokaliteterne mere bekvemme.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Da han blev anholdt, havde han en taske parat. På et billede fra ildspåsættelsen har han sågar en kuffert – klar til at flytte.

 

Samtidig sagde han til medbeboere: ”Vi måtte gøre det for at nå vores mål.” (BILD)

 

Mohammed B. har været vant til, at han kunne kræve og kræve fra asylcenteret. Og hvis noget gik hans vilje imod, skulle han bare begynde at te sig, så fik han såmænd nok sin vilje.

 

Men denne gang gik han altså over stregen ved at starte en dødsensfarlig og meget dyr kæmpebrand. Båret frem af et storhedsvanvid, som blødsødne myndigheder har været med til at skabe.

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…