Ny video: Islamisk Stat opfordrer for første gang direkte muslimer til at angribe Danmark

Den pro-Islamisk Stat mediekoncern Al-Thabat frigav den 17. august en video, der opfordrer muslimer til at udføre angreb i en række vestlige lande.

 

Videoen starter med, at vise hvilke lande der er tale om. Frankrig, Amerika, Belgien, Italien, Rusland, Spanien, Iran og Danmark.

 

 

Herefter starter en rulletekst, der formaner muslimerne om, at Islamisk Stat vil sladre til Allah, om enhver der ikke gør sit til at udgyde de vantros blod

 

Vi gentager vore opfordring til Muwahhid(muslimer der tror på Guds enhed) i Europa og det vantro Vesten og alle andre steder, om at ramme korsfarerne i deres egne lande og hvor man kan finde dem.

 

Vi vil fortælle Allah om enhver muslim, der har mulighed for at udgyde de vantros blod, men som ikke gør det, uanset om det er med sprængstof, en kugle, en kniv, en bil, en sten, en støvle eller en knytnæve.

 

Herefter vises forskellige klip af de onde(kristne, FN) mod de gode(muslimerne), og der bliver sagt, at fordi luftangrebene er intensiveret, så er det muslimernes pligt, at rejse sig og kæmpe individuelt. Der vises hvordan og hvad man gør, fx skærer hovedet af folk eller som det skete i Nice, hvor man pløjede en lastbil gennem en folkemængde.

 

 

Rejs jer brødre og slå dem ihjel på markedspladser, på togstationer, i deres hjem eller hvor som helst, lyder opråbet, der slutter af med en sekvens der viser en sprængning midt på en travl gade.

 

Læs også
Medier: Imam forbindes med terror på Sri Lanka – “Allah skabte dette land til muslimer”

 

Herefter vises billeder af Omar Mateen der slog 49 mennesker ihjel og sårede 53 på en bøssebar i USA. Til sidst lidt mere hovedafskæring før der igen toner en rulletekst frem.

 

 

Oh slaver af Allah Muwahhiddiner, hvis Taghut(synd) har lukket døren for Hijrah(udvandring til IS), så åben Jihad-døren

 

Gør jeres handlinger til en kilde af fortrydelse. Selv den mindste handling du gør i deres lande, elsker vi mere end den største handling her. Det er bedre for os, og det rammer dem hårdere.

 

Hvis en af jer ønsker og kæmper for at nå den Islamiske Stat, så vil hver af os ønske at være i jeres sted, for at statuere eksempler overfor korsfarerne – dag og nat skræmme dem og terrorisere dem indtil alle naboer frygter deres nabo.

 

Læs også
Indvandringskritisk parti stormer frem i Holland efter det islamiske terrorangreb

Med det nye video-opråb fra Islamisk Stat, er terrortruslen mod danskerne større end nogen sinde før. Så burde myndighederne ikke oplyse befolkningen om det, istedet for at tie?

 

Videoen kan ses på VIMEO her.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…