En 17-årig pige anmeldte tre mænd med tyrkisk baggrund for gruppevoldtægt i et nattelukket pizzeria – nu er de varetægtsfængslede

Google Maps

Tre unge mænd med tyrkisk baggrund står nu sigtet for gruppevoldtægt af en blot 17-årig pige fra Aabenraa, og blev ved retten i Sønderborg i går fredag eftermiddag den 18. november varetægtsfængslet i fire uger.

 

Gruppevoldtægten af den 17-årige pige fandt ifølge JydskeVestkysten sted natten til fredag mellem klokken 02:00 til 04:30, hvor den 17-årige befandt sig  i et lukket pizzeria i Aabenraa sammen med de tre mænd, hvor af de to er 19 år gamle og den tredje 23 år.

 

Blev anholdt straks efter anmeldelsen

Der foreligger intet om, hvornår den 17-årige anmeldte voldtægten, men allerede klokken 05:50 natten til fredag anholdt Syd- og Sønderjyllands politi de to 19-årige mistænkte, medens den 23-årige blev anholdt fredag klokken 11:00.

 

Fremstillingen af de tre mænd foregik for lukkede døre. Ifølge JydskeVesten er de sigtet efter to at straffelovens paragraffer. Den ene om voldtægt og den anden om andre forhold end samleje.

 

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukke døre af hensyn til efterforskningen.

 

”Dørene blev lukket for ikke at skade efterforskningen. Vi vil helst ikke have for mange oplysninger ud. Vi skal jo stadig ud og have afhørt vidner og andre i sagen,” siger Tanja Nissen fra anklagemyndigheden ved syd- og Sønderjyllands politi.

 

Den 17-årige pige blev fredag eftermiddag kørt til Kolding, hvor hun skal undersøges på et center for voldtægtsofre.

 

http://www.jv.dk/artikel/2429477:Aabenraa–Lukket-voldtaegtssag–De-tre-sigt

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…