Politiet advarer: Indvandrerbander som United Tribunes Forever og Black Army er meget synlige med deres rygmærker – “De går rundt i gadebilledet og får kontakt til de unge”

Det seneste halve år er der kommet 172 nye navne på Odense politis bandebekymringsliste. Det skriver Tv 2 Fyn.

 

17 ud af de 172 personer på listen er under 18 år. Der er altså overvejende tale om myndige ”voksne”.

 

Fyns Politi kan ikke oplyse, om det er færre eller flere end tidligere, men Rigspolitiet fortæller følgende i en mail til DR Fyn:

 

”Vi ser nationalt en ekspansion i bandemiljøet, hvor eksisterende grupperinger bliver indlemmet i nye større grupper med international forankring.”

 

Med så lang en liste, kan man forvente at der er en meget stor underskov af yngre drenge, der står klar til at springe til når toppen pifter.

 

Brødre, fætre, granfætre i 2., 3. eller 4. generation venter i kulissen og de ser op til de hårde, der igen og igen spiller op mod politiet og demonstrerer, at de lever i en parallelverden hvor man er fjender af samfundet udenfor.

 

En stor del af de unge mænd på bandebekymringslisten hører til i Vollsmose, og det er også her optøjer er hyppige.

 

”Nogle gange er det en gang om ugen, andre gange to, men nogle gange kan der også gå uger imellem,” siger Kim Munksgaard hos Fyens Politi. (Tv2)

 

I april blev betjente på patrulje i Vollsmose mødt af 40 maskede mænd der kastede sten efter politibilen.

 

Det har hidtil været banden Black Army der har haft magten i parallelsamfundet. Men i april fejrede de et broderskab med banden United Tribuns Forever. De to store bander deler nu magten i Vollsmose.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Går rundt og rekrutterer

Lørdag den 9. april gik de to bander, iklædt rygmærker, på gaderne gennem Odense centrum.

 

Lørdagen forinden havde de været rundt i nattelivet. (fyens.dk) Læs DKA her.

 

”United Tribuns Forever og Black Army er meget synlige med deres rygmærker. De går rundt i gadebilledet og får kontakt til de unge”, siger Tommy Holst, leder af den kriminalitetsforebyggende (SSP) indsats i Odense. (DR Fyn)

 

Indvandrerbanderne i Odense føler sig altså nu så magtfulde at de begynder at ”indtage” byen hjerte.

 

”Den her gruppe er blevet mere hårdkogt. Tidligere så vi en randgruppe og den er blevet større og de har større problemer end før,” forklarer Holst til Tv 2 Fyn.

 

Et kriminelt broderskab

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

En såkaldt tryghedskabende medarbejder er nedslået over udviklingen. Han siger at de unge søger fællesskab og broderskab, ligesom man gør når man søger ind i en Idrætsforening.

 

”De søger jo et fællesskab. Hvis det ikke er sportsforeninger, så er det ude på gaden. Det er det sammenhold, fællesskab og broderskab de søger. Det er trist,” siger Shahbaz Aslam.(Tv 2 Fyn)

 

Abdella og Abderamen bor i Vollsmose. De fortæller, at de ofte ser bandemedlemmer gå rundt og rekrutterer unge.

 

”Måske er det, fordi de gerne vil være med i et broderskab. De kalder det ikke bander,” siger han. (DR Fyn)

 

Fortællingen er altså, at de unge mænd i stort tal melder sig ind i banderne fordi de søger fællesskab og broderskab.

 

Men i stedet for at opnå dét i en sportsforening eller andet socialt acceptabelt forum, søger de unge mænd, hvoraf langt de fleste er muslimer af anden etnisk herkomst end dansk, mod kriminelle fællesskaber, med islæt af et religiøst broderskab.

 

Læs også
En gruppe ’unge’ terroriserer friluftsbad, men det skjules, hvem disse ’unge’ er – så pludselig kommer der en afsløring  

Det er kommunens skyld

Medarbejderne i kommunens to klubber mener, at området har været nedprioriteret gennem flere år.

 

”Jeg synes, at det er trist, og vi råbte vakt i gevær allerede i 2012, så jeg er ikke overrasket. Der mangler tilbud i Odense og der er alt for mange besparelser inden for børn- og ungeområdet,” siger Claus Skjoldborg Larsen, der er formand for klubben Figthercenter Odense. (Tv 2 Fyn)

 

Hans chef Tommy Holst mener det handler om det lange seje træk. Der er ingen snuptagsløsninger.

 

Det er forkert 

Det er noget sludder, at det er samfundets og kommunens skyld, at banderne vokser med eksplosiv hast i Odense.

 

Det er simpelthen ikke normalt, at slå sig på bandekriminalitet fordi kommunen ikke disker op med alverdens spændende tilbud.

 

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

Det er ikke et mønster, der er normalt blandt andre fx danske unge, at søge kriminelle fællesskaber fordi man søger adspredelse eller socialt samvær. Derimod finder man fællesskab i sportsforeninger, gaming, en hobby eller man hygger med hinanden, herunder en kæreste, på værelset i hjemmet hos forældrene.

 

Måske er det også her man skal se efter en årsag til, at politiets bekymringsliste er lang.

 

I dansk kultur er det normalt, at unge har kærester og venner blandt det modsatte køn. Og det er normalt at venner og kærester fester og hygger sig sammen i hjemmet, i biografen, i byen, ved stranden osv.

 

I indvandrernes kultur er det oftest modsat. Børnene og de unge mødes ikke på skift i hinanden hjem til hygge og sjov, for sæt drengene ser søstrene eller andre af familien kvinder upassende klædt. Puritanismen er vokset stærkt i de islamiske miljøer siden nullerne.En enkelt fjer bliver hurtigt til 12 høns i de muslimske miljøer hvor de fleste sladrer om alle og hvor social kontrol er normen.

 

Samfundet og kommunen skal ikke træde til og kompensere for indvandrernes forkryblede  kønskultur, men forlange at de kommer i gang med at assimilere sig, hvis de vil være her.

 

Det er måske håbløst at nå den hårde kerne, uden skrappere konsekvenser, men som fremadrettet strategi mod forældrene er det det eneste rigtige. Det er dem der skal lære hvad forældreansvar handler om i Danmark.

 

Læs også
Danmark i en tilstand af urapporteret sammenbrud
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…