Video: Om få sekunder dolker den unge mand to jøder – han har et grusomt budskab til andre arabere

I starten af oktober blev der lagt en video på sociale medier som viser en ung araber stikke to jødiske mænd ned i en lille gade i Jerusalems gamle bydel.

 

Videoen er iscenesat og dets formål må formodes at være en opfordring til unge arabere om at begå terrorhandlinger mod tilfældige jøder i israel.

 

Først ser man den unge araber sidde i en gade, hvor nogle drenge spiller bold. Han ser noget på sin iphone som kunne være palæstinensere, der bliver udsat for en form for overgreb.

 

Herefter ser man to mænd, som skal forestille jøder, komme ind i gaden. De to mænd vælter et par af drengene omkuld og sparker dem, før de med et smøret grin går videre og passerer den arabiske mand som har overværet volden mod drengene.

 

Kameraet zoomer nu ind på den arabiske mands ansigt og næste scene viser igen de to jødiske mænd komme ind i en gade, men denne gang venter den arabiske mand på dem med en kniv. Da de passerer ham, springer han frem fra sit skjul og stikker kniven i maven på den ene og da den anden forsøger at stikke af, indhenter araberen ham, hvorefter han stikker ham i halsen, så blodet sprøjter op på kameralinsen.

 

Her slutter optagelsen. Bemærk underlægningsmusikken som transformerer stemningen tristhed til sejr.

 

En ny stil

Ifølge israelske medier er videoen ikke typisk hamas-stil, fordi den arabiske mand har et Fatah-tørklæde på og han befinder sig tæt på den gamle bydel i Jerusalem. Fatah er navnet på det parti som udgør det palæstinensiske selvstyre med Mahmoud Abbas i spidsen.

 

Videoen blev lagt ud på internettet, umiddelbart efter at adskillige arabiske ledere havde bedt Mahmoud Abbas om, at slå hårdt ned på de morderiske tilskyndelser til vold blandt de palæstinensiske arabere. (The Jewish Press)

 

Desværre er der sket det stik modsatte og der tales om, at den 3. intifada (oprør) er i gang.

 

Den 1. intifada udspillede sig i 1987 og den blev kaldt ”the intifada of stones”.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Den 2. intifada var i år 2000 og den blev kaldt ”the Al-Aqsa intifada”.

 

Den igangværende 3. intifada bliver kaldt “the intifada of knives” og “the intifada of stabbings”, og som et kært barn der har mange navne, bliver den også kaldt “the intifada of the young”. (ynetnews.com)

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…