Skæv pressedækning til fordel for rød blok

Hvis man har været i tvivl om, hvorvidt påstanden om, at de elektroniske mediers dækning af dansk politik har en klar rød slagside, så blev i hvert fald jeg overbevist, da jeg i denne uge så udsendelsen Jersilds spin på DR2.

 

Her blev Socialdemokraternes seneste meningsmåling, hvor de tangerer valgresultatet fra 2011, beskrevet som ”fantastisk”. I det hele taget var der ingen grænser for den medvind, statsministeren og hendes parti oplever i øjeblikket, mens Venstre omvendt blev udstillet som et parti i dyb krise.

 

Bag beskrivelsen ”fantastisk” ligger, at S tilsyneladende nu kan mønstre samme procentandel af vælgerne som ved det seneste valg – det var vel at mærke, det dårligste resultat for partiet i 100 år (!). Det nærmer sig da vist rødt spin at kalde det ”fantastisk”?

 

Men det ligger helt i forlængelse af Thornings ”sejrsjubel” efter det dårligste valg i 100 år for partiet: ”Vi gjorde det!” – Ja, takket være fremgang for RV og SF – en fremgang, der nu ser ud til at være historie, idet begge partier står til en markant tilbagegang.

 

I realiteternes verden står blå blok fremdeles til en samlet valgsejr takket være massiv fremgang for DF. Det kan de politisk korrekte partier så tænke lidt over (!).

 

Den røde regerings største chance for at bevare magten er, at rød blok – og især Socialdemokraterne – simpelt hen bliver båret frem af en naturligvis indirekte, men særdeles effektiv manipulerende journalistisk skildring af tilstanden i dansk politik.

 

Når statsministeren har holdt sin fødselsdagstale for Dronning Margrethe er der garanteret ingen ende på hendes kvaliteter, når hun omtales i medierne.

 

Glemt er alle de løftebrud, der ved at snyde danskerne banede vejen for en rød regering. Forhåbentlig har vælgerne en bedre hukommelse end som så….

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…