Her får du den bedste hoteloplevelse

Sanya i Kina

Kinas sydligste by Sanya topper listen over destinationer med de bedste hoteller. Sanya er en yndet turistdestination, hvilket bl.a. skyldes byens gode strande og ideelle placering på den lille ø, Hainan, tæt på Hong Kong.  Sanya har været værtsby for både Miss World konkurrencer samt Verdens Stærkeste Mand Konkurrencen. I øjeblikket ligger de gennemsnitlige hotelpriser på 1.295 kr. pr. nat for to personer i dobbeltværelse. Temperaturene ligger på 20-27 grader.

 

Hanoi i Vietnam

En anden sikker vinder, når det kommer til tilfredse hotelgæster, er Vietnams hovedstad Hanoi. Her kan du opleve en skøn kombination af fransk charme fra kolonitiden, samt den farverige asiatiske kultur og kogekunst. Byen er kendt som en af de mest seværdige hovedstæder i asien og er et oplagt rejsemål i 2015. De gennemsnitlige hotelpriser ligger i øjeblikket på 409 kr. for to personer i dobbeltværelse.

 

Krakow og Dresden i Tyskland

Skal det være lidt tættere på er polske Krakow og Dresden i Tyskland gode bud på et mindeværdigt ophold. Krakow tilbyder femstjernede hoteller til budgetpris. Her kan du nemt finde et dobbeltværelse på luksushotel til under 500 kr. for to, hvis du booker i god tid. Gennemsnitsprisen for hoteller i alle kategorier i Krakow ligger i øjeblikket på 387 kr. for to personer i dobbeltværelse.

 

Krakow er kendt for sin rige kultur og den smukke gamle bydel, der indeholder velbevaret arkitektur tilbage fra 1100-tallet. Af den grund er byen optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Tyske Dresden er ligeledes en sand arkitekturskat. Her kan man se smukke teatre og kirker, som kan betragtes fra bredden af floden Elben – en udsigt som er et yndet malermotiv.

 

Trivago Reputation Ranking listen er baseret på brugeranmeldelser fra over 200 bookingsider såsom Expedia, booking.com og hotels.com.

 

Se hele trivago Reputation Ranking listen her.

 

Om trivago:

www.trivago.dk giver rejsende en unik mulighed for at finde det perfekte hotel til den bedste pris. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 700.000 hoteller og 140 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…