Danmarks fremtid skal ikke bestemmes af en lille flok venstreorienterede og politisk korrekte journalister

You Tube

Den voldsomme folkevandring mod Europa skaber en helt ny situation også for Danmark.

 

Når der sker den slags store og bratte forandringer, vil medierne få langt større indflydelse, end de har til daglig.

 

Normalt har borgerne dannet sig en mening om mange ting. Og den mening kan mediernes dækning ikke bare sådan flytte, uanset hvor meget journalisterne forsøger.

 

Anderledes er det, når der indtræffer hastige og uoverskuelige opbrud. Så er borgerne afhængige af medierne for at finde ud af, hvad det hele går ud på.

 

Sådan er det med den enorme asylstrøm, der har ramt Europa med stor kraft. Specielt TV får en afgørende rolle, fordi man med billederne kan opleve tingene på en meget konkret og direkte måde.

 

Problemet er bare, at TV absolut ikke giver danskerne et dækkende billede af, hvad der sker. Selv om DR og TV2 er offentlige medier, der har en forpligtelse til at være afbalancerede, giver de et særdeles tendentiøst billede af folkevandringen.

 

Dette billede er stærkt farvet af de fleste journalisters meget venstreorienterede og politisk korrekte holdninger. Den journalistiske skævridning er særlig stærk, netop når det gælder de kontroversielle spørgsmål om asylpolitik og indvandring.

 

De gode og de onde

Under TV-stationernes dækning af folkevandringen ligger der en bestemt præmis: Vi bør tage imod alle de mennesker, der nu banker på Europas dør.

 

Det er svært at opdrive bare et eneste TV-indslag, hvor vinklen har været, at der kommer folk til Europa, som måske ikke har krav på at blive lukket ind. Det er jo en ret ekstrem ensidighed.

 

Tonen er hele tiden, at man er god, når man vil åbne vores lande på vid gab for alle, der kommer. Og man er ond, når man forsøger at begrænse strømmen. Ungarerne, der i øjeblikket prøver at beskytte deres land, bliver beskrevet som den rendyrkede ondskab.

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

 

Sådan pumper TV løs time for time og dag for dag med de politisk korrekte budskaber. Det er meget svært for borgerne at få hold på, hvad der er virkeligheden bag dette mediepres.

 

Skadelig forvirring

I længden vil TV-journalisterne nok ikke formå at presse danskerne væk fra den sunde fornuft og besindighed, som hidtil har præget deres holdninger til asylpolitikken. Men i første omgang kan der blive skabt en meget skadelig forvirring omkring, hvad folkevandringen indebærer.

 

Derfor er det vigtigt at skærpe bevidstheden om, hvor tendentiøst TV dækker asylstrømmen – med TV2 som de mest ubeherskede.

 

Danmarks fremtid skal ikke bestemmes af en lille flok venstreorienterede journalister og politisk korrekte journalister, der misbruger deres adgang til de store medier.

 

Falsk billede af, hvem der kommer

Her kommer nogle af de alvorligste skævheder i TV-dækningen:

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

 

Gang på gang giver man indtryk af, at de fleste er nødlidende flygtninge. Men en meget stor del er ikke flygtninge, de søger bare et bedre liv. De fleste hårdt ramte sidder tilbage i lejrene i nærområderne.

 

Når der nu pludselig kommer så mange herop, er det, fordi menneskesmuglerne har opdaget, hvor let det er at komme ind i Europa.

 

Billederne viser hele tiden kvinder og små forsvarsløse børn. Men i virkeligheden er langt de fleste yngre mænd uden børn (se artiklen i dagens avis, hvor en dansk betjent fortæller).

 

Man overdriver kraftigt, hvor mange der er syriske flygtninge. Det bliver stort set fortiet, at der er masser af fup fra folk, der skaffer sig falske syriske papirer.

 

Man undlader helt konsekvent at fortælle, at langt de fleste af asylansøgerne er muslimer. Ordet muslim er simpelt hen bortcensureret. Til trods for, at mange af muslimerne har en samfundsbaggrund, kultur og holdning til samfundet, som støder sammen med vores.

 

Men TV laver ikke kun fordrejninger af, hvem der kommer herop. Man laver også fordrejninger af, hvem der tager imod dem. Onsdag viste Den Korte Avis billeder fra Hovedbanegården, hvor mange aktivister så ud til at være muslimer af den mere ortodokse slags. Det er aldrig vist i TV.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Konsekvenser for det danske samfund

Man forsøger hele tiden at gøre asylansøgernes lidelser større end de er. Det gælder ikke bare børnene. For eksempel fotograferer man hele tiden folk gående, så seerne må få det indtryk, at de har slæbt sig af sted hele vejen fra Syrien. Men de har brugt alle moderne transportmidler.

 

Sidst, men ikke mindst: TV-dækningen er totalt tavs om, at det danske samfund kan få problemer, hvis der på kort tid kommer et stort antal mennesker fra især muslimske lande.

 

De politisk korrekte journalister har gennem årene fornægtet problemerne med parallelsamfund, kvindeundertrykkelse, antidemokratiske holdninger, modstand mod ytringsfrihed, voldskriminalitet, dårligt dansk og manglende beskæftigelse.

 

Nu forsøger de at give befolkningen det indtryk, at en ny, stor bølge af indvandring heller ikke vil have den slags konsekvenser.

 

Et simpelt råd

Det danske samfund har brug for, at vi fortsat er meget omhyggelige med, hvem og hvor mange der får ophold her i landet. Til gengæld skal vi være meget villige til at støtte i nærområderne.

Læs også
Ny debat eksploderer: Asylansøgere kan lyve, som det passer dem, uden at blive straffet

 

Et simpelt råd: Stol ikke på, hvad du ser og hører i TV om folkevandringen til Europa, herunder Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…