Politiker vækker stor vrede – han tog en selfie på den strand, hvor en islamisk terrorist netop havde myrdet 39 mennesker

Youtube

Amran Hussain var kandidat for Labour (Socialdemokraterne) ved det britiske parlamentsvalg i maj. Det lykkedes ham ikke at blive valgt. Til gengæld er det nu lykkedes for ham at skabe stor opmærksomhed omkring sin person i en anden sammenhæng. Og det er ikke for det gode.

 

 

Han stillede sig søndag op på den strand i Tunesien, hvor en islamisk terrorist fredag myrdede løs blandt de solbadende – og tog en afslappet selfie! Den har han så gladeligt lagt ud på sociale medier.

 

Det skete lige på stedet, hvor mange af de foreløbig 39 dræbte blev ramt af terroristens kugler. 30 af de dræbte kommer oven i købet fra Storbritannien. Bag Amran Hussain og hans venner kan man se de blomster og mindeord, som er blevet lagt af mennesker, der har ønsket at ære de døde.

 

Der er en syg kontrast mellem politikerens selvoptagne billede og så alvoren i det, der er foregået på stedet. Se billedet ved at trykke på dette link:

 

ahttp://www.dailymail.co.uk/news/article-3142087/Thousands-defiant-Tunisians-light-candles-march-streets-protest-massacre-brought-blood-beaches-leaving-39-dead.html

 

Forsvarer sin selfie

Billedet har da også udløst stærke reaktioner på Twitter. ”Afskyeligt”, ”skamløst”, ”en skændsel” er nogle af de vendinger, der bliver brugt om den rystende selfie.

 

Over for Daily Mail forsvarer Amran Hussain det famøse billede:

 

”Selfier er ikke forbudt. Jeg ser ikke noget forkert i billedet. Det fangede ikke et lykkeligt øjeblik, vi var meget fortvivlede efter det, der skete.”

 

Det var ellers pokker til måde at vise det på. Billedet viser ikke andet end afslappet feriestemning. Man får bestemt ikke indtryk af et menneske, der er dybt berørt.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Håner ofrene

Mange andre mennesker har vist deres medfølelse og fordømmelse på en helt anderledes ægte og værdig måde. Det gælder både turister og lokalbefolkning.

 

Lokale beboere i Sousse, hvor det skete, er således gået i protestdemonstration i byens gader. Turister og lokale har også været forsamlet på gerningsstedet for at lægge blomster og hilsner.

 

Medfølelsen gælder selvfølgelig først og fremmest de dræbte og de sårede og deres pårørende. Men mange tænker også på de meget alvorlige konsekvenser, som den bestialske terroraktion har for alle de tunesere, der nu mister store dele af de turistindtægter, som de lever af.

 

Men der er altså nogle selvoptagne og afstumpede typer, som håner ofrene ved at tage afslappede og smilende selfies fra gerningsstedet. Flere eksempler har fundet vej til de sociale medier.

 

Et af dem er politikeren Amran Hussain.

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

Mandag aften kom en talsmand for Labour med følgende reaktion på Amran Hussains selfie:

 

“Dette er en fuldstændig uacceptabel og krænkende opførsel, og han er blevet suspenderet.”

 

http://www.barenakedislam.com/2015/06/28/disgusting-uk-muslim-labour-parliamentary-candidate-has-sparked-outrage-by-posing-for-a-selfie-at-the-exact-spot-in-tunisia-where-a-muslim-terrorist-massacred-39-eu-vacationers/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…