Video: Udlændinge i Danmark bliver undertrykt hver evig eneste dag, i avisen, på nettet, i kommentarer – det er psykisk terror

YouTube

Behtash Roshani Honar har sendt Den Korte Avis et læserindlæg i form af en video. Her siger han sin mening om indvandrernes situation i Danmark og om danskerne.

 

Den har vi valgt at bringe uden kommentarer. Men her kommer et kort referat af dens indhold. Nedenfor kan du se selve videoen:

 

Kære brødre og søstre

 

I er nogle kujoner, fordi I ikke tør tale og ytre jeres utilfredshed. Udlændinge i Danmark bliver undertrykt hver evig eneste dag, når man åbner avisen, når man går på nettet, alle de kommentarer man læser. Det er psykisk terror.

 

Man skal hele tiden redegøre for at man er ikke er ligesom de dumme, men en god perker. Man er skyldig til det modsatte er bevist.

 

Jeg opfordrer derfor alle udlændinge til at tage afstand fra medie-manipulation, fra hele tiden at skulle forsvare sig selv, man er ikke skyldig til det modsatte er bevist.

 

Det skal være et tabu at skrive dårlig, nedladende, destruktiv og manipulerende journalistik. Jeg opfordrer alle udlændinge til at tage afstand.

 

Det er ikke sejt når udlændinge tror at danskerne er bange for dem, men det er svært at finde ud af hvornår man er god nok. Der bliver gjort forskel på folk og det skal der laves om på.

 

Man siger man er dansker for at blive fredet. Det skaber splid at politikerne får lov at sige det de gør, fx som Inger Støjberg gør. Jeg er bange for, at Danmark ender som et parallelsamfund med indvandrere og danskere for sig selv.

 

Politikerne ved ikke at de skubber mange indvandrere ud af samfundet.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Man snakker om at der er mange hellige krigere der tager til Syrien men det er der en grund til – når folk skubbes ud af fællesskabet, så tager man et sted hen hvor man føler sig velkommen.

 

Jeg har mange venner og bekendte der ikke gider være i erhvervssamfundet, de gider ikke have kolleger som de hele tiden skal spille skuespil for.

 

Man får kun plads i samfundet hvis man siger hvad politikerne gerne vil høre. Hvis man er ligesom Firoozeh Bazrafkan, Naser Khader eller Yahya Hassan så får man masser af plads og bliver hædret.

 

På den anden side er der læger der altid har opført sig godt men som ikke behandles godt – problemet er snæversynethed.

 

De gode danskere er dem der tør række hånden ud til en indvandrer. Man vil ændre sit syn på indvandrere hvis man lærer dem at kende.

 

Integration er, at der er gensidig integration. Man skal respektere hinandens kultur, normer og værdier.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Har en politiker har været hjemme hos en indvandrer?

 

Se videoen her:

 

Behtash opfordrer til at læserne blander sig i debatten på facebook her https://www.facebook.com/Ucensureret
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…