Læs resultatet af afstemningen blandt læserne om hot pants

 

 

Den Korte Avis havde i går en afstemning blandt læserne. Spørgsmålet lød: “Skal man protestere mod den burgerkæde, som kræver, at servitricerne går i hotpants og små toppe?”

 

En del var inde at stemme, og emnet blev debatteret på Facebook.

 

Resultat

16% stemte JA

83% stemte NEJ

1% stemte VED IKKE

 

 

Mange gav deres holdning til kende på Facebook:

 

 

 

Arbejdsuniform

Casper Josephsen Tandrup skrev: “1. Hvert firma bestemmer selv hvordan de ansatte skal se ud, så længe det er i overensstemmelse med gældende regler og ikke overskrider vedtagede love. 2. Ansøgerne ved godt hvad firmaet kræver af dem, og hvis de ikke kan acceptere kravene, er de jo hjerteligt velkomne til at ansøge et andet job.”

 

DSU-støj

Læs også
Uanset hvordan den britiske folkeafstemning ender, vil EU’s dybe krise fortsætte – men resultatet vil påvirke, hvad vej krisen går

Birgit Elrum-jensen skrev: “NEJ selvfølgelig skal vi da ikke det. Hvad bliver det næste de DSU børn finder på, vi i DK. skal indordne os under.”

 

Heidi Fischer skrev: “Hvorfor i al verden skulle man det? Og hvor hyklerisk af Camilla Schwalbe fra Socialdemokratisk Ungdom at starte en demonstration over det. Når samtidig at ikke så langt derfra ligger en butik med letpåklædte mænd. Og den har ligget der i årevis uden nogen form for protest!”

 

Maden

Alice Margrethe Rosengaard Christensen skrev: “For min skyld kan de gå i en grøn sæk. Jeg har andet at gå op i. Hvis jeg vil ud at spise, er det udelukkende for madens skyld. Og selvfølgelig en venlig betjening. :)”

 

Frit valg

Joan Paulsen skrev: “Nej.. pigerne ved hvad de gaar ind til…de har selv valgt at soge arbejde der…at jeg saa vil vaelge at spise et andet sted er en anden ting…”

 

Gab

Lis Nielsen skrev: “Hvor må man være lykkelig, om dette skulle være ens største problem. Spis der eller lad være.”

Læs også
Dansk EU-politik ved en korsvej efter “nej”

 

Bedre end hijab

Alex Sundstrøm skrev: “Så er man os sikker på der ikk står en med tørklæde bag disken. Fantastisk ide :-)”

 

Nypuritanisme 

Dusty Wildfire rasede: “Venstreorienterede og nyborgerlige neopuritanere kan stemme med pengepungen, lukke røven og holde deres fascistiske kontroltrang for sig selv. Hvis jeg vil have en dobbelt baconburger serveret af en 16-årig muslimsk pige i en XS japansk skolepigeuniform, så skal jeg have ret til det og udbyderen skal have ret til at levere.”

 

Gustent

Diana Abildgaard Pedersen skrev: “Må være virkelig elendig mad siden man behøver klæde pigerne billigt på for at sælge. Men klart mænd synes det er i orden så kan de glo alt det de vil jo. Gusten!”

 

Joe and the Juice

Beathe Skovkjær Nielsen skrev: “Come on! På Joe and the Juice er der en overvægt af unge, veltrænede, flotte mænd, der har glimt i øjet og en cool attitude. Mon det er tilfældigt? Næppe.”

Læs også
Uanset hvad vi stemmer i dag, kommer det afgørende valg først, når denne folkeafstemning er overstået

 

Lad folk bestemme selv

Carsten Bastrup skrev: “Lad dog folk selv bestemme. Hvis ikke pigerne vil gå klædt i den uniform som kræves, så skal de jo bare arbejde et andet sted. Hvis man ikke vil se folk i det arbejdstøj de har på, så skal man købe sin mad andre steder. Hvis biografen viser en film som jeg ikke gider se, så går jeg ikke ind i biografen.”

 

Venstrefløjens feminisme

Tanya Randstoft skrev: “Der vil altid være nogen der protestere mod at unge smukke piger er unge og smukke og ikke gemmer sig væk i en burka… Det eneste der er anderledes denne gang er at venstrefløjens nye “feminister” er dem der protestere og ønsker tvungen burka og forbud mod kvinder på arbejdsmarkedet og ikke de sædvanlige konservative kræfter (Der nu nok ellers hygger sig over at de har fået en allieret)…”

 

Nedværdigende

Johnny Winther skrev: “Ja klart … De fleste vil sige det er pigernes frie valg , er det ? Vi skal ikke bestemme , men gør vi det ved at sætte nogle værdier op ? Det er jo bare sjov og ballade, er det ? Det her handler om kold forretning for bagmændene og ordet mænd siger , at der ligger magt, nedværdigelse, kynisme bag .. Vi vil åbenbart ikke se hvor al den selv exponering fører os hen .. Og i en tid med meget mindreværd, mobning ect vil mange søge jobbet for at blive set.. Udnyttelse af unge piger, som ubevidst igen gøres til sex objekter. Til de drenge og mænd der syntes dette er okay. Tænk din kæreste, søster, datter ind i den rolle … Vuderinger, kritik, tilråb, hån .. Må hende på 90 kg også få job der ? Tænk det dybt igennem … Er du så stadig sikker på ideen er god.. .. Uskyldigt ?”

 

 

 

Læs også
Nationalstaten er fundamentet for et godt samfund

 

Deltag i debatten på Facebook: http://www.facebook.com/denkorteavis

 

Læserbreve kan indsendes til [email protected]

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…