ISIS i Danmark anklages for at misbruge den danske soldater-sløjfe til at skaffe penge til hellig krig i Syrien

Facebook/Fredericia Avisen

Humanitær organisationer: Familienetværket i Fredericia, der står bag den gule ”Støt vore soldater”-sløjfe, har fået misbrugt deres varemærke af tilhængere af ISIS i Danmark. Det skrev Fredericia Avisen søndag.

ISIS har kopieret den danske gule soldater-sløjfe til biler, og sælger det igennem Facebook-gruppen ‘Ahl ul-Ghurabaa’ 2.0‘ skrev Fredericia Avisen, som bragte et foto fra facebook med sløjfe, der bliver brugt til at støtte islamister.

På facebook står der:

 

 

Familienetværket i Fredericia sælger Den Gule Sløjfe med påskriften “Støt vore soldater”, hvor overskuddet fra salget går til støtte for soldater og pårørende.

 

“Jeg blev i går gjort opmærksom på sagen og kan oplyse, at Familienetværket vil behandle den sag på nøjagtig samme måde som vi har håndteret andre tilsvarende sager om krænkelse af vores varemærke ” den gule sløjfe “. Derudover har vi ikke yderligere bemærkninger til sagen pt., oplyser Jane Svanborg Pedersen til Fredericia Avisen.

 

Hærens Konstabel- og Koporalforening

Flemming Vinter, der er formand for Hærens Konstabel- og Koporalforening skriver i en kommentar til artiklen:

 

Det er HKKF (Hærens Konstabel- og Korporalforening) som har rettighederne til – netop denne – gule sløjfe i Danmark. Vi har i hele perioden, hvor vi har solgt den, overført pengene til arbejdet med Familienetværket, og sådan er det stadig. I dag er det bare Familienetværket selv som forestår salg og andet praktisk.

 

HKKF har fået ideen fra de amerikanske støttesløjfer, og har efterfølgende fået netop denne udgave godkendt i Danmark.
Uden at være ekspert i ophavsrettigheder, så tror jeg ikke, at den i avisen fremstillede version med støtte til ISIS kan anklages for at være brud på vores rettigheder, da den jo – trods alt – er meget anderledes.

 

Andre gør opmærksom på at sløjfen også bliver brugt af andre foreninger.

 

ISIS er i Danmark

Men under alle omstændigheder ser det ud til, at tilhængere af den brutale terrororganisation ISIS arbejder nu også åbenlyst i Danmark.

Læs også
Pludselig sagde imamen sandheden

 

De samler penge ind til deres brutale fremfærd i Syrien og Irak.

 

På sløjfen står der “Support our ummah” – Støt vores ummah. Ummah er udtryk for den verdensomspændende islamiske stat, der bygger på koranen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…