Sigøjner-gangstere suger stadig millioner ud af Københavns Kommune

Medlemmerne af den berygtede serbiske sigøjnerfamilie Levakovic, Danmarks mest kriminelle familie overhovedet, må grine godt og grundigt af de naive danskere.

 

Samtdig med, at de røver og plyndrer og ryger ind og ud af retssale og fængsler, scorer familien årlige millionbeløb hos Københavns Kommune.

 

Ifølge en intern revisionsrapport, som Ekstra Bladet har fået indblik i, er der inden for de sidste blot 17 måneder tale om sociale ydelser på over fem millioner kroner, som det er lykkes familien at suge ud af kommunekassen.

 

Helt præcist 5.132.855 kroner. Eller 301.933 kroner hver måned. Betalt af de københavnske skatteborgere.

 

 

 

(privatfoto)

 

Millionudbetalingerne har stået på over flere år

Det er ikke første gang, en intern ravisionsrapport har påvist, at den serbiske gangsterfamilie scorer millionbeløb i sociale ydelser.

 

For 15 måneder siden konstaterede revisionen, at familien over en peride på 52 måneder havde modtaget i alt 9.878.543 kroner fra de sociale kasser. Det svarer til 189.972 kroner per måned.

 

Det er det beløb, der nu er steget til 301.933 kroner om måneden.

 

Og det vil fortsætte, erkender Københavns Kommune

Selv om en intern revision nu to gange har fastslået, at den berygtede sigøjnernefamilie malker Københavns Kommune for millionbeløb, er der ikke meget håb forude for de københavnske skatteborgere

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

 

Kommunen kaster håndklædet i ringen, fastslår Lars Kirtzner. Han er lektor og ph.d ved Institut for Regnskab og Revision på CBS.

 

“I rapporten står, at det ikke er muligt at få et samlet billede af, hvad hvert enkelt familiemedlem modtager af ydelser og penge fra kommunen,” siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

 

“Det kan tidligst ske, når og hvis man får et nyt et nyt økonomisystem om tre til fem år,” fastslår Lars Kirtzner.

 

(privatfoto)

 

Ikke alle ydelser er med – beløbet er langt højere

Ingen kan forklare den voldsomme stigning på over 100.000 kroner om måneden til sigøjner-gangsterne.

 

Læs også
Grænsen er hullet som en si: Brutal Levakovic udvist for bestandig for to måneder siden – nu er han tilbage i Danmark

Dertil kommer så, at det reelle tal sandsynligvis er langt højere, da de forskellige kommunale forvaltninger ikke har mulighed for at se, hvad de andre udbetaler.

 

“Man undrer sig over, at ydelserne stiger voldsomt i perioden frem til september 2012. Men man skriver også, at det samlede ydelsesbeløb kan være højere, da ikke alle ydelsestyper er med,” siger Lars Kirtzner og fortsætter:

 

“Det kan man i øvrigt heller ikke forklare. Dybest set er der ikke noget overblik,” konstaterer Lars Kirtzner.

 

Praler med dyre biler og bundter af euro-sedler

Medens både regeringen og kommunerne har travlt med at skære i danskernes sociale ydelser, fosserne millionerne uhæmmet ud af Københavns kommunekasse til de serbiske sigøjnergangstere i Lavakovic-familien.

 

Og her er der ingen smalle steder. På deres facebooksider praler de yngre medlemmer af familien åbenlyst med deres store dyre biler, smykker og bundter af eurosedler.

 

Plyndringstogter rundt omkring på Sjælland

Læs også
Forskelsbehandling

Udover det millionstore sugerør i den københavnske kommunekasse stammer velfærden i den serbiske gangsterfamilie fra plyndringstogter rundt omkring på Sjælland og i Købehavn samt røverier og tricktyverier.

 

Så sent som i januar blev fire medlemmer af Levakovic-familien ved retten i Næstved idømt bøder og 40 dages fængsel, efter at de havde plyndret en lejlighed, hvor udbyttet blandt andet havde været smykker og kontanter i 10.000 kroners klassen.

 

Og i næste uge går det løs igen med tre retssager i København og Valby, hvor det også er medlemmer af den serbiske gangsterfamilie, der sidder på anklagebænken. (Ekstra Bladet)

 

(privatfoto)

 

Et af familiemedlemmerne er dømt til udvisning

Som tidligere omtalt i Den Korte Avis blev et af sigøjnerfamiliens medlemmer, 25-årige Jura Levakovic,  i december måned, idømt fem års fængsel og ubetinget udvisning til Serbien for et væbnet bankrøveri og et hjemmerøveri.

 

Han havde i forvejen to betingede udvisningsdomme, men fortsatte uantastet sin kriminelle karriere, og tredje gang gik det altså galt. Han har anket udvsiningsdommen til Østre Landsret.

Læs også
Sådan fik den dybt kriminelle Levakovic familie opholdstilladelse i Danmark: Dokumentar om de stakkels sigøjnere på Amager, som i 1972 blødgjorde Anker Jørgensen

 

Københavns overborgmester Frank Jensen vil ikke udtale sig

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), til at udtale sig om kommunens fortsatte millionydelser til den serbiske gangsterfamilie.

 

I en pressemeddelelse til avisen skriver Frank Jensens pressemedarbejdere, at en del  af pengene er gået til institutionsanbringelse af nogle af gangsterfamiliens børn, samt at Frank Jensen i øvrigt går ind for en enhedsforvaltning i Københavns Kommune.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…