Indbrudstyv skød politihund – se video fra gerningsstedet

En politihund fra Københavns Vestegns Politi blev natten til søndag meldt uden for livsfare, at den lørdag aften var blevet skudt af en indbrudstyv.

 

Lørdag aften lidt før midnat modtog Københavns Vestegn Politi en anmeldelse om et indbrud på Cathrine Bootsvej i Hvidovre. En indbruds var ved at stikke af og blev forfulgt af nogle beboere.

 

Flere patruljevogne kørte til stedet, og det lykkedes en politihund at få fært af den flygtende indbrudstyv, som under flugten skød hunden og ligeledes truede hundeføreren med et skydevåben med det resultat, at hundeføreren skød mod indbrudstyven, som herefter flygtede.

 

Det er uvist, om han blev ramt, men han kan være såret, oplyser Københavns Vestegns Politi, som stadig intensivt eftersøger ham.

 

Den bevæbnede indbrudstyv beskrives som en mand, 170-180 centiometer høj med sort kort hår. Han var iført en karrygul jakke, posede bukser, gummisko og en armygrøn kasket.

 

Københavns Vestegns Politi søger vidner, der eventuelt har observeret manden eller måske har en ide om, hvem kan have været. Politiet kan kontaktes på telefon 4386 1448.

 

Ser nogen manden, skal man ikke kontakte ham, understreger Københavns Vestegns politi, men straks ringe Alarm 112.