Jødehad: De intellektuelle følger i nazisternes fodspor

Bevogtning af synagogen i København (Arkivfoto: Kim Møller)
Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg har en lille modbydelig sovjetisk bog fra slutningen af 1960´rne i mit bibliotek. Den indeholder en lang række fordømmelser af Israel og “zionisme”, som beskrives som årsag til alt ondt i Mellemøsten og andre steder. Sovjetunionen var et totalitært system, og bogens bidragydere blev tvunget til at skrive det, de skrev.

 

Det forfærdelige er, at der er mennesker – ikke mindst intellektuelle og universitetsansatte samt studerende – i frie samfund, som nu gentager dette hjernedøde vås. Man kan forstå, at dårligt uddannede og uoplyste mennesker kan have fantastiske opfattelser af ting, de intet ved om. Men man skulle jo tro, at folk, der har været så privilegerede at få en lang og såkaldt højere uddannelse måtte vide bedre. Det er dog alt for ofte ikke tilfældet.

 

Under de totalitære sovjetiske despoter og folkemordere Lenin og Stalin lovpriste vestlige intellektuelle dem som store humanister. Jeg skrev i 1984 en bog, jeg kaldte Stalinismens fascination og danske venstreintellektuelle, hvori jeg dokumenterede dette knæfald for barbariet. Bogens tema er desværre fortsat sørgeligt aktuelt, hvad udskejelserne på vestlige universiteter vidner om.

 

Lige nu læser jeg en glimrende bog fra 2012 på engelsk af Manfred Gerstenfeld, som handler om dæmonisering af jøder og Israel (Demonizing Israel and the Jews). Det er præcis de samme vrængbilleder dengang, som nu igen bliver fremvist. De er dog blevet forstærket i kraft af den store indvandring af muslimer til Europa, som hovedløse multi-kulti politikere har gennemført. En hollandsk forfatter siger, at det der sker i Vesteuropa er et forspil til frygtelige ting i fremtiden. Tilstedeværelsen af jøder i Europa vil slutte. I den forstand er de tyske nazisters projekt lykkedes. Det er en velsignelse at læse en sådan oplyst bog, der hviler på sandhed, indsigt og fornuft og ikke på ondskabsfuldt vås.

 

Vi må simpelthen holde op med at betragte intellektuelle som kloge på samfundsspørgsmål, Det har de selv grundigt bevist IKKE er tilfældet. Vi skal i stedet slå kreds om de truede jødiske samfund i Europa og Israel. Israel udkæmper lige nu en krig mod en formørket og morderisk terrorbevægelse, der ved sit grusomme angreb på Israel 7. oktober 2023 er skyld i Gazas ødelæggelse, og som på sigt også er en trussel mod os.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…