Svensk kvinde blev muslim – så hun lod sit eget barn voldtage af somalier fra Islamisk Stat

Foto: Politiet via friatider.se

Den nu 56-årige Camilla Olofsson er svensker og muslim.

 

Hun er netop blevet dømt for at hjælpe en muslimsk mand til at voldtage sit eget barn gennem flere år.

 

Camilla Olofsson tog i 2013 til Syrien sammen med den nu 29-årige somalier Abdirahman Shukri Mohamed.

 

De to muslimer ville være med til at oprette Islamisk Stat. Domstolen skriver om rejsen:

 

Formålet var at “medvirke til at oprette og leve i en islamisk stat indrettet efter en strikt salafistisk tolkning af islam og styret af Islamisk Stat”.

 

Cammilla Olofsson havde sine mindreårige børn med.

 

Et af dem, en pige på 12 år, blev muslimsk gift med Abdirahman Shukri Mohamed med det formål, at han kunne udnytte hende seksuelt, skriver domstolen.

 

I 2015 vendte Camilla Olofsson med sine børn samt Abdirahman Shukri Mohamed tilbage til Sverige.

 

Her fik pigen hjælp af socialtjenesten til at blive skilt, og moderen og Mohamed blev stillet for retten i Solna, en indvandrertæt forstad til Stockholm.

 

Under retssagen har datteren fortalt, hvordan hun blev mishandlet og udsat for regelmæssige voldtægter.

 

Hvis hun prøvede at slippe, blev hun tævet med kabler og vandslanger.

 

Nu er Camilla Olofsson idømt 6 år og 8 måneders fængsel og Abdirahman Shukri Mohamed er idømt 8 års fængsel for menneskehandel, voldtægt af mindreårige og hjælp til voldtægt.

 

Islams syn på kvinder

Børneægteskaber betragtes af mange muslimer som tilladt i islam.

 

Ifølge islams overleveringer, hadith, blev profeten Muhammed gift med Aisha, da hun var 6 år. Og ægteskabet blev fuldbyrdet, da hun var 9 år. (se for eksempel religion.dk)

 

Aisha var den fjerde af Muhammeds koner.

 

Og i dag er aldersgrænsen for ægteskaber i mange muslimske lande lavere end i Sverige og Danmark, eller der er slet ingen aldersgrænse for, hvornår piger må giftes.

 

Børneægteskaber er ligesom flerkoneri udtryk for fundamentalistisk islams syn på kvinder. Kvinder er mænds ejendom (Sura 4:34). Mænd bestemmer over kvinder og underlægger dem generelt en streng social kontrol. Hvor grelt det kan være, ser vi netop nu i Iran og Afghanistan.

 

Men denne muslimske kultur og dette kvindesyn findes ikke kun i muslimske lande. Det bliver bragt med til Europa af indvandringen fra muslimske lande.

 

Generelt set integrere muslimer sig ikke i en vestlig kultur med ligestilling og frihed for den enkelte. Derfor vil vi se mere islam i Europa i takt med, at antallet af muslimer vokser.

 

Det er ikke kun børneægteskaber og kvindeundertrykkelse som i denne sag fra Sverige. Det er også foragt for ikke-muslimer, og modstand mod demokratiet, ytringsfriheden og andre af individets frihedsrettigheder, vi i stigende grad vil opleve.

 

https://www.friatider.se/svensk-kvinna-lat-sitt-eget-barn-valdtas-av-krigare

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…