Palæstinenser dræbte to passagerer i tysk regionaltog – tilsyneladende var det en umotiveret handling, men så kom en rystende afsløring

Palæstinenseren Ibrahim A. (Foto: Privat via BILD)

For en uge siden fandt en frygtelige begivenhed i et tysk regionaltog.

 

En 33-årig palæstinensisk indvandrer, Ibrahim A., slog to tilfældige mennesker ihjel med knivstik. Syv andre passagerer blev hårdt sårede. Det har Den Korte Avis skrevet om.

 

Nu er der kommet nye oplysninger frem, som kun gør sagen endnu mere uhyggelig.

 

De to drabsofre var en 19-årig ung mand og hans 17-årige veninde. De havde ingen relationer til drabsmanden.

 

Alle de dræbte og sårede var tilsyneladende fuldstændig tilfældige ofre for palæstinenserens bestialske angreb.

 

Det var det indtryk, man måtte få fra dækningen i de tyske medier. Et indtryk, der blev viderebragt i andre landes medier – herunder de danske.

 

Ekstremt aggressiv palæstinenser

Det blev fremstillet som en tilfældig biomstændighed, at gerningsmanden var palæstinenser, og at hans ofre var tyskere.

 

Vi ved da heller ikke med nogen sikkerhed, om gerningsmandens palæstinensiske baggrund havde nogen betydning for de uhyggelige begivenheder.

 

Men de tyske myndigheder har tilsyneladende ikke gjort noget seriøst forsøg på at undersøge, om der eksisterer en sådan sammenhæng. Drabet fremstår nærmest som en gal mands uforklarlige værk.

 

Man fandt ikke anledning til at give landets sikkerhedsmyndigheder (Verfassungsschutz) en nærmere orientering om sagen med dertil hørende udveksling af vurderinger.

 

Man nøjedes med at konstatere, at Ibrahim A.’s adfærd i fængslet var ekstremt aggressiv – både verbalt og fysisk.

 

Således trykkede han hele tiden på knappen til nødopkald, men han råbte meget højt. Desuden begik han groft hærværk mod fængslet.

 

Var myndighederne så passive på grund af politisk korrekthed?

Denne ekstremt aggressive adfærd kunne naturligvis have forskellige årsager. Men den var i hvert fald et advarselssignal om en fjendtlig holdning til tyske myndigheder.

 

Når denne voldsomt fjendtlige holdning så gik hånd i hånd med, at Ibrahim A. havde dræbt og såret sammenlagt ni passagerer i et tysk tog, havde det været mere end nærliggende, at myndighederne havde undersøgt mandens baggrund og holdninger nærmere.

 

Men myndighederne var meget passive. Man kunne næsten få den mistanke, at de nærmest ville skynde sig hurtigst muligt væk fra denne sag, fordi de frygtede, at den kunne gemme på noget, der forstyrrede det politisk korrekte verdensbillede.

 

Nye chokerende oplysninger i sagen

Denne mistanke er blevet bestyrket af nye oplysninger i sagen. Karakteristisk nok kommer disse oplysninger ikke fra myndighederne, men fra avisen BILD, der har fingeren på pulsen i forhold til de kriminelle indvandrermiljøer.

 

Her får man en ganske anden fortælling end i fængselsmyndighedernes officielle version. En fortælling, der burde have fået advarselslamperne til at blinke hos de ansvarlige myndigheder. BILD’s version:

 

Lørdag den 6. august 2022 var Ibrahim A. på gårdtur i fængslet. Da han passerede en fængselsansat, skal han have hvislet: ”Stor bil, Berlin, det er sandheden!”

 

Derefter spurgte han en anden fængselsbetjent, om han også ”ville en tur ned under bildækkene”.

 

Den frygtelige terrorhandling på Breitscheidplatz

De ansatte i fængslet var angiveligt ikke i tvivl om, hvad disse kryptiske formuleringer hentydede til:

 

Ibrahim A. talte om den muslimske terrorist Anis Amri, der i 2016 kørte sin lastbil gennem menneskemængden under julemarkedet på Breitscheidplatz i Berlin. De fik ”en tur ned under bildækkene”.

 

13 mennesker blev dræbt ved denne terrorhandling.

 

Man skal selvfølgelig tage sine forbehold for denne anden hånds beretning.

 

Men man kan i hvert fald bruge den til at skærpe opmærksomheden om forsøg fra myndighedernes side på at trække historien i en politisk korrekt retning.

 

 

Gik han iskoldt efter at begå terror?

Anis Amri er et stort forbillede for rabiate muslimer. Her brugte en fængslet islamist måske hans terroraktion som en trussel mod tyske myndighedsrepræsentanter.

 

De kunne få ”en tur ned under bildækkene” på samme måde som de uskyldige tyskere på Breitscheidplatz.

 

Det står åbent, hvad der er den sande version af disse begivenheder. Men det er temmelig tvivlsomt, at Ibrahim blot var grebet af et pludseligt vanvid, da han knivdræbte to personer i toget og sårede syv andre hårdt.

 

BILDs oplysninger gør det til en såre reel mulighed, at han iskoldt gik efter at begå terror.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…