På Vestbredden vokser opbakningen til Hamas – nu vil Dansk Folkeparti stoppe al støtte til palæstinenserne

Hamas-tilhængere i Hebron på Vestbredden (Rina Castelnuovo/The New York Times/ Ritzau Scanpix)

Ikke en krone mere til palæstinenserne.

 

Dansk Folkeparti foreslår, at Danmark og EU smækker kassen i over fingrene på palæstinenserne; lad olie-araberne forsørge dem. Det vil også fremskynde Hamas’ undergang.

 

Af Morten Messerschmidt, formand for Dansk Folkeparti

”Folketinget pålægger regeringen at meddele det palæstinensiske selvstyre, at Danmark indstiller enhver form for økonomisk støtte til selvstyret. Endvidere pålægges regeringen at arbejde for, at EU indstiller den økonomiske støtte til det palæstinensiske selvstyre.”

 

Sådan er ordlyden i Dansk Folkepartis forslag til folketingsbeslutning. Syv årtiers betingelsesløs økonomisk støtte til de palæstinensiske områder har ikke bragt Israel og dets arabiske naboer tættere på fred – tværtimod, viser den 7. oktober. Der må andre midler til, og nu er Israels gengældelse i fuld gang. Fortsat dansk støtte til Gaza er indirekte en støtte til Hamas.

 

Naturligvis må et hvert ordentligt menneske beklage de utilsigtede civile ofre for Israels gengældelse og forsøg på at befri gidslerne.

 

Men hvis magthaverne i en nation igen og igen trækker sin befolkning ind i en krig imod en stærkere modstander, så ender det uvægerligt med tabte landområder og med død og ødelæggelse – også for de indbyggere, som hverken støttede magthaverne eller ønskede krigen.

 

Sådan gik det med nazi-styret i Tyskland: I Hamborg, Køln og Dresden blev tusinder af indbyggerne dræbt af britiske og amerikanske bomber. Sådan gik det med bushido-militærstyret i Japan: Tusinder omkom, da USA bombede Tokyo med brandbomber – og endnu flere i Hiroshima og Nagasaki.

 

Og sådan er det gået med det islamiske Hamas-regime i Gaza: Store dele af Gaza by er bombet til betonbrokker af Israels luftvåben og hær, og tusinder af arabiske mænd, kvinder og børn er blevet dræbt eller såret.

 

Men hvert af de ofre bør lægges i foyeren på de hoteller i Qatar, hvor Hamas-lederne befinder sig.

 

Krigen i Gaza ender først, når det ikke længere er muligt at affyre én eneste raket fra Gaza ind i Israel; når der ikke findes en eneste arabisk mand fra Gaza, som på sin motorcykel kan køre igennem det brudte hegn og voldtage, dræbe og bortføre jødiske piger og kvinder og deres børn. Og når de ansvarlige inde i Gaza er blevet dræbt, så de ikke længere kan dræbe, og ikke kan sættes på fri fod i en senere gidsel- og fangeudveksling.

 

Danmark må hjælpe til med at knække Hamas og fredeliggøre Gazastriben. Og det kan vi gøre ved at indstille strømmen af skatteborgernes penge til Hamas-styret i Gaza såvel som til det palæstinensiske selvstyre på den anden side af Israel, på Vestbredden; uanset, om de kanaliseres gennem EU, FN eller de utallige nævenyttige NGO’er.

 

Vi har allerede betalt rigeligt. Alene i perioden 2021-25 vil Danmark have hældt 450 millioner kroner ind i Gaza og Vestbredden. Dertil kommer andre bidrag gennem EU og FN. EU annoncerede i år, at EU har afsat 2,2 milliarder kroner til palæstinenserne i Gaza, på Vestbredden og Østjerusalem. Læg hertil milliarder fra Japan, Canada, Australien og andre donorlande inden for den vestlige civilisation.

 

Det er på tide at smække kassen i over fingrene på palæstinenserne, som alt for længe har nydt privilegier, som ingen andre grupper af flygtninge har haft, f.eks. deres egen hjælpeorganisation UNRWA fra 1948.

 

Det er igennem UNRWA’s utallige projekter, at Hamas i Gazastriben siden 2006 har kunnet hobe penge op til at bygge tunneller og raketter, mens aflønning af hele Gazastribens social-, sundheds- og uddannelsessektor er betalt af verdenssamfundet. Gaza er ét stort bistandskontor, hvor halvdelen af indbyggerne er vænnet til at leve på socialhjælp, camoufleret på utallige måder: Hvis Gaza var et land, ville det have verdens største offentlige sektor.

 

Men hvad med Vestbredden; dér har vi jo de ”moderate” palæstinensere, ikke sandt? På Vestbredden hersker afdøde Jasser Arafats gamle frontorganisation stadig, Fatah, og den har jo anerkendt Israels eksistens. Skal de heller ikke have penge fra Danmark og EU?

 

Nej.

 

Når Hamas på helt legal vis vandt valget i Gaza i 2006 over Fatah (og tog hævn ved at slå en masse Fatahfolk ihjel), så skyldes det, at Fatah-folkenes klaner og familier i årevis havde fyldt deres egne lommer med de samme penge, som Hamas nu bruger på raketter og koranskoler. Og det gør de stadig.

 

Fatah-styret på Vestbredden er dybt korrupt, så hvis Danmark standser sine bidrag, vil der blot være færre penge til korruption og til antijødisk jihad-hjernevask i de FN-betalte skoler.

 

Hverken araberne i Gaza eller på Vestbredden har haft valg siden 2006, men alle meningsmålinger viser, at Hamas har større folkelig opbakning end Fatah – også på Vestbredden.

 

Men selv om Hamas og Fatah har udkæmpet stammekrige, ganske som på profetens tid, så rykker de alligevel sammen som våbenbrødre i nødens stund. Vestbreddens leder og Arafats arvtager, Mahmud Abbas, har ikke ymtet et kritisk ord om Gaza-arabernes pogrom mod Israels jøder den 7. oktober.

 

I Dansk Folkeparti mener vi, at den seneste arabiske pogrom imod jøderne i Israel er det strå, der knækkede kamelens ryg. Det er på tide at smække kassen i.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…