Fire mænd og en kvinde på Kærshovedgård er tiltalt for besiddelse og handel med mindst fire kilo hård narkotika

Afviste asylansøgere og kriminelle skal bo på Kærshovedgård - Foto: Statsfængslet Midtjylland
Getting your Trinity Audio player ready...

Fire mænd og en kvinde på Kkrshovedgård er tiltalt for besiddelse og handel med ikke under fire kilo hård narkotika. Alle de tiltalte er beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård.

 

Midt- og Vestjyllands Politi har tiltalt fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård i en sag om besiddelse og salg af ulovlige stoffer herunder særligt farlig narkotika.

 

En mand og en kvinde blev varetægtsfængslet i december sidste år, imens de tre resterende tiltalte mænd har siddet varetægtsfængslet, siden de blev anholdt i januar måned i år.

De fire mænd er blandt andet tiltalt for i fællesskab at have besiddet og videresolgt kokain og heroin i en samlet mængde på ikke under fire kilo. Salget af de ulovlige stoffer er ifølge anklageskriftet sket i Ikast og Herning-området over en periode fra juni 2022 til januar 2023.

Herudover er mændene sammen med kvinden blandt andet tiltalt for at være i besiddelse af yderligere ikke under fire kilo heroin samt et halvt kilo skunk, som politiet beslaglade i forbindelse med efterforskningen.

Midt- og Vestjyllands Politi har under efterforskningen af sagen ud over stoffer og telefoner desuden beslaglagt mere end en halv million kroner i kontanter.

Sagen begynder i byretten i Herning den 15. januar 2024 og er berammet til i alt 9 retsdage.

https://politi.dk/midt-og-vestjyllands-politi/nyhedsliste/fem-beboere-paa-udrejsecenter-kaershovedgaard-tiltalt-i-narkosag/2023/08/29

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…