Kendt politiker kan ikke gå i fred, bliver chikaneret af pro-palæstinensere – angreb på jøder vokser

Getting your Trinity Audio player ready...

Lørdag var der voldsomme uroligheder i London. Flere gader var spærret på grund af en stor pro-palæstinensisk demonstration.

 

Det gik ud over Michael Grove, der er mangeårig minister i den siddende regering. Han måtte lade bilen stå og begyndte at gå mod sit hjem.

 

Men han blev hurtigt omringet af demonstranter fra den pro-palæstinensiske demonstration.

 

De løb omkring ham, mens de råbte “skam dig”. Det var helt tydeligt meget ubehageligt, som man kan se på videoen nedenfor.

 

Til sidste blev Michael Grove så nervøs, at han søgte tilflugt på den store Victoria Jernbanestation. Men her fortsatte chikanerne, så politiet måtte træde til og beskytte ham. Det skriver DailyMail, der viser fotos.

 

Krigen mellem Hamas og Israel har øget spændingerne i Europa mellem pro-palæstinensere og pro-israelere. London, Berlin, Bruxelles, Paris og andre byer.

 

En betydelig del af de aktive pro-palæstinensere har palæstinensisk/muslimsk baggrund.

 

For eksempel blev det i forbindelse med en stor pro-palæstinensisk demonstration i Bruxelles fremhævet i TV2, at en fjerdele af indbyggerne i Bruxelles i dag er muslimer.

 

Demonstrationen i Bruxelles forløb i det store og hele fredeligt.

 

Men der er mange chikaner som dem, Michael Grove oplevede.

 

Disse chikaner er især gået ud over jøder. Antallet af jøder, der er blevet chikaneret, er vokset meget stærkt efter krigen mellem Hamas og Israel brød ud. Også i København.

 

At det ville gå sådan, har man kunnet se i over 20 år.

 

Mosarisk Trossamfund har i over 20 år lavet opgørelser over antallet af chikaner mod jøder.

 

Justitsminister Peter Hummelgaard sagde for en uge siden, at antisemitismen i Danmark vokser stærkt. (Jyllands-Posten)

 

Og nogle dagen senere fortalte Det Jødiske Samfund, at de oplevede en oplever eksplosiv stigning i henvendelser om antisemitisme. (Kristeligt-Dagblad)

 

Nogle af gerningsmændene er danske antisemitter.

 

Men hovedparten af gerningsmændene ser ud til at have muslimsk baggrund.

 

Siden Hamas angreb Israel den 7. oktober, har Det Jødiske Samfund i Danmark modtaget 80 indberetninger om antisemitiske hændelser. Det er blandt andet indberetninger om antisemitisk hærværk, dødstrusler og tilfælde af fysisk chikane, skriver Radio4.  

 

Det må man forstå sådan, at den islamiske terrororganisation, Hamas’, angreb på jøder, har givet andre i Europa blod på taden til at gå efter jøder.

 

Man ville ikke indse, at det kunne gå sådan, mens tid var. Og nu kan det vise sig at være ustoppeligt.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…