Tyskland: Indvandrere hærgede nytårsaften – men det blev fortiet af Journalistisk Venstreparti

Den tyske avis BILD har smidt fløjlshandskerne i beskrivelsen af indvandrervold (Faximile BILD)

Politibetjente i frygt for døden. Hundredvis af nødhjælpsarbejdere er såret.

 

Barrikader og plyndringer på landsplan. De voldelige orgier i denne nytårsaften ryster Tyskland.

 

En udbrændt butik i Berlin-Neukölln, plyndret af migranter. “Det var en magtdemonstration,” siger Mohammed (17), som også så på, da pøbelen angreb politiet.

 

Bliv muslim, så kan vi mødes igen i Paradis

Det er den tyske avis BILD, der på denne måde beskriver en nytårsaften, som tyskerne med garanti aldrig vil glemme.

 

En nytårsaften, hvor muslimerne gik til angreb på retsstaten.

 

“Alle har en smule frustration og slipper den ud,” siger Mohamad (23), der var til stede ved tumulten. Så siger han til reporteren: “Bliv muslim, så vi kan mødes igen i paradis.”

 

Et par gader væk: TV-interview. Ved siden af en talsmand for brandvæsenet viser en hætteklædt mand den albanske dobbelthovedet ørn eller et Berlin-Neukölln-symbol (“44”).

 

En anden råber: “Vi vandt.” Hættemanden trækker en pistol og skyder flere gange i træk luften – foran kameraet.

 

Hjælpeløse politikere erkender: Det er indvandrere og efterkommere

I lighed med Sverige er der også i Tyskland et underforstået forbud mod at nævne etnicitet. Altså at kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade.

 

Den tyske offentlige TV-station ARD (svarende til DR) dækkede urolighederne. Reporteren kom i vanskeligheder, da han fra studiet blev spurgt, hvem der stod bag optøjerne.

 

Det blev kun til et meget vævende svar.

 

Men nu går selv Nordrhein-Westfalens 70-årige CDU-indenrigsminister Herbert Reul forsigtigt til biddet og erkender:

 

“Med uromagerne havde vi åbenbart mest at gøre med unge mænd i grupper, ofte med migrationsbaggrund.”

 

Ja, mon ikke!

Det faktum, at der var tale om unge med indvandrerbaggrund, tydeliggøres også i de tusindvis af videoer fra nytårsaften, der nu cirkulerer på de sociale medier, skriver BILD, som selv tager bladet fra munden. Avisen fortsætter:

 

Gerningsmændene råber åbenlyst deres foragt for stat og regler, viser radikale fagter og taler blandt andet arabisk.

 

Skræmmende: I mellemtiden betragtes selv redningsarbejdere som fjender og bliver brutalt angrebet.

 

De opfatter retsstaten som svag

Berlin-migrationseksperten Ahmad Mansour (46) taler om “unge mennesker, der afviser vores retsstat og opfatter den som svag”.

 

Mange politikere stiller ikke udenlandske gerningsmænd til ansvar, men ser alle som ofre i sig selv.

 

Der er “ingen opfattelse af, at integration er en forpligtelse for indvandrere,” forklarer Mansour og fortsætter:

 

“Enhver, der angriber politiet, begår et angreb på retsstaten og spiller deres opholdsret væk.”

 

Hård kritik af Berlins rød-grønne styre

I centrum for kritikken står det rød-rød-grønne styrede Berlin, hvor Landeskriminalamt (LKA) for nylig specificerede som en sprogregel, at det hedder “vestasiater” i stedet for “sydlændinge”, fordi det skulle lyde mindre racistisk.

 

Politiets tillidsrepræsentant Rainer Wendt (66) siger til BILD: “Disse angreb på politibetjente er også resultatet af ophidselsen i Berlins senat, (…) den permanente insinuation om, at politibetjente er racistiske og voldelige.”

 

Beredskabsekspert Andrea Lindholz (52, CSU) lægger ikke fingre imellem:

 

“Sådanne udskejelser af vold er resultatet af mange års venstregrønne laissez-faire-politik i hovedstaden,” understreger Andrea Lindholz og fortsætter:

 

”Det rød-grøn-røde senat i Berlin udsteder instruktioner til politiet om, hvordan man bruger politisk korrekt sprog i stedet for effektivt at beskytte beredskabet med optimalt udstyr og politisk opbakning.”

 

Det rød-grøn-røde senat, Lindholz henviser til, er en koalition mellem Tysklands Socialdemokratiske Part (SPD) og miljøpartiet Die Grünen, som kan sammenlignes med danske ”Enhedslisten – de rød-grønne”.

 

Danmark mellem Tyskland og Sverige

Underligt nok har ingen såkaldt ansvarlige politikere herhjemme udtrykt seriøs bekymring over udviklingen over udviklingen i vores to nærmeste nabolande, hvor indvandrere og efterkommere fra muslimske lande nu terroriserer i stor stil.

 

Og hvor myndighederne vel at mærke totalt har mistet grebet og blot hjælpeløst ser til, medens de forsøger sig med nyttesløse lapperier.

 

Sverige satte sidste år rekord med 63 skuddrab og med et nytår, der startede med store bombeksplosioner i Stockholm, medens nytårsaften i Tyskland udviklede sig til noget, der lignede en regulær borgerkrig mellem politi og hærgende indvandrere og efterkommere fra muslimske lande.

 

Spørgsmålet er: Hvor længe slipper et Danmark, der ligger klemt inde mellem Tyskland og Sverige, for de kaotiske og lovløse forhold indvandrere og efterkommere fra muslimske lande har skabt i vore to tætte nabolande?

 

Foreløbig er det i forhold til Tyskland og Sverige gået rimeligt godt takket være Dansk Folkeparti, som i tide og med støtte fra Anders Fogh Rasmussen under VKO fik trukket tæppet væk under Poul Schlütters katastrofale udlændingelov, der trådte i kraft i 1983.

 

Formålet med loven var at gøre Danmark til et humant mønsterland for indvandring.

 

En rolle, som Sverige og Tyskland til gengæld siden har overtaget med de kendte resultater.

 

Heldigvis stod Dansk Folkeparti med Pia Kjærsgaard suppleret af sin to løjtnanter, Kristian Thulesen Dahl og Peter Skaarup, dengang distancen på trods af hetz og en modbydelig tilsvining kulminerende med Poul Nyrup Rasmussens efterhånden berømte ord: ”Stuerene – det bliver I aldrig.”

 

Men det blev de, og heldigvis for Danmark – i hvert fald indtil videre.

 

Denne artikel er baseret på citater fra Bild. Læs mere her:

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/deutschland-nach-der-silvester-schlacht-entsetzen-ueber-die-gewalt-orgien-82422734.bild.html

Læs også:

https://www.t-online.de/region/berlin/id_100104656/schwere-eskalation-an-silvester-25-maenner-locken-feuerwehr-in-hinterhalt.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…