Chok: Tre medarbejdere i lufthavn lader sig fotografere, mens de viser tegnet for Islamisk Stat

Foto via BILD.de

Et foto sender chokbølger gennem Tyskland. Det bør også ryste rejsende og myndigheder i Danmark. På billedet viser tre lufthavnsansatte med muslimsk baggrund, at de tilhører terrororganisationen Islamisk Stat.

 

Billedet er taget i Düsseldorfs lufthavn. Her står tre medarbejdere, der losser bagage på transportbåndet, og demonstrerer helt åbenlyst, at de sympatiserer med Islamisk Stat. Alle tre er identificerede af de tyske myndigheder som ansatte i et firma i lufthavnen.

 

De har åbenbart ført sig så trygge, at de på billedet står og praler åbenlyst med deres rabiate holdninger.

 

”Der findes ingen gud ud over Allah!”

Avisen BILD omtaler de tre som Mohamed Hamit A.R. (19 år), Hamit A. (20 år) og Serhat I. (20 år). De er alle tre født i Tyskland, og de er alle tre tyske statsborgere.

 

De tre IS-sympatisører demonstrerer, hvor ekstreme islamiske kræfter det tyske samfund gennem sin bundnaive indvandringspolitik har åbnet dørene for.

 

Man kan roligt sige, at disse lufthavnsmedarbejdere ikke går stille med deres islamistiske sympatier. De lader sig fotografere, mens de åbenlyst praler med deres sympatier. Tilsyneladende regner de med, at de kan slippe godt fra det.

 

På billedet står alle tre med en pegefinger strakt i vejret. Denne strakte pegefinger er islamisternes hilsen (”Tawhid”).

 

Den strakte pegefinger udtrykker den islamiske trosbekendelse: ”Der findes ingen gud ud over Allah!”

 

Tawhid bliver ikke kun brugt af Islamisk Stat, men også af andre ekstreme retninger inden for fundamentalistisk islam.

 

Men disse lufthavnsmedarbejdere bliver altså i omtalen forbindelse med Islamisk Stat.

 

Mens de losser turisternes bagage på transportbåndet, får de også lige vist, at de opfatter sig som hellige krigere i kamp mod det frie vestlige samfund.

 

De sorgløse og intetanende turister får slet ikke den tanke, at der sendes en krigserklæring mod dem, mens de går om bord i flyet fulde af ferieforventninger.

 

Hvordan kan islamister få adgang til flyene?

Afsløringen af denne åbenlyse krigserklæring mod det tyske samfund midt i ferietrafikken har skabt stort politisk postyr i landet.

 

En repræsentant for den borgerlige opposition, Andrea Lindholz (CSU) kalder sagen for en skandale og kræver, at den får konsekvenser. Efterretningstjenesten er involveret.

 

Politiet har ransaget de tre lufthavnsmedarbejderes boliger.

 

Myndigheder og politikere gør sig umage for at demonstrere handlekraft. Men foreløbig er der ikke kommet noget svar på et helt afgørende spørgsmål:

 

Hvordan kan det gå til, at rabiate islamister gennem deres arbejde har fri adgang til, hvad der bliver losset ind i flyenes bagagerum i en tysk lufthavn?

 

Bagagemedarbejdere render rundt med pegefingeren stukket op i luften

Bag ved dette ligger et endnu mere afgørende spørgsmål:

 

Hvordan kan det gå til, at den radikale islamisme vinder så stor udbredelse i et land som Tyskland, at bagagemedarbejdere i en lufthavn render rundt og lader sig fotografere med deres pegefinger stukket op i luften for at hylde Allah?

 

Måske har de ikke været særlig bange for at blive afsløret. Eller måske har de været ligeglade med, om de blev afsløret, fordi de så sig som hellige krigere, der var parate til hvad som helst.

 

Begge muligheder er stærkt foruroligende.

 

Så langt er islamiseringen kommet

Én ting står i hvert fald klart:

 

Når den slags situationer opstår i et land som Tyskland, hænger det sammen med myndighedernes bundnaive holdning til den ikke-vestlige indvandring.

 

Man har åbnet sit land for en massiv tilstrømning fra lande med en kulturbaggrund og med nogle grundværdier, der adskiller sig kraftigt fra de europæiske principper om fred, frihed og lighed.

 

Den slags gør man ikke ustraffet. Konsekvenserne bliver stadig tydeligere i takt med væksten i denne indvandring.

 

Man forsøger at lade som ingenting. Men pludselig bliver man revet ud af sin ’comfort zone’, når det bliver demonstreret, hvor langt islamiseringen er kommet.

 

Som for eksempel når tre lufthavnsmedarbejdere fuldstændig åbenlyst lader sig fotografere med deres pegefinger op i luften som en hyldest til Allah.

Opdateret 23.7

https://www.bild.de/video/clip/video/isis-gruss-am-duesseldorfer-flughafen-islamisten-alarm-auf-dem-rollfeld-80778558,auto=true.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…