Stort terrornetværk afsløret – mange af deltagerne kom til Europa med flygtningestrømmen i 2015 

Modelfoto fra en anden sammenhæng i Tyskland

Danmark har nu modtaget tre IS-kvinder med dansk baggrund og deres 14 børn. Kvinderne er netop blevet sigtet efter terrorparagraffen.

 

Dette er en uhørt provokation mod den danske befolkning, at disse kvinder er kommet til Danmark.

 

. Disse IS-kvinder rejste ned og tilsluttede sig en terrororganisation, der brugte de mest barbariske metoder mod deres ’vantro’ fjender.

 

Så gik Islamisk Stat i opløsning. Og så ville de terrorsympatiserende kvinder alligevel meget gerne tilbage til det trygge Danmark.

 

Men det blev afvist fra politisk hold. Linjen blev trukket skarpt op, da den socialdemokratiske regering trådte til i 2019:

 

De danskere, der rejste ned til Islamisk Stats rædselsregime skulle ikke forvente konsulær bistand eller anden hjælp fra Danmark. Børnenes skæbne blev anset for forældrenes ansvar. Kun hvis børnenes liv var akut truet, ville Danmark skride ind.

 

Islamisk Stat og nazismen

Siden afsøgte de danske myndigheder mulighederne for at hjemtage børnene uden deres terrorsympatiserende mødre. Men det måtte man opgive, fordi lægefaglige eksperter talte imod.

 

Ifølge DR er de tre mødre i hemmelighed blevet sigtet efter straffelovens afsnit om terrorisme.

 

DR citerer juraprofessor Jørn Vestergaard for følgende: ”Formodningen er jo, at de på et tidspunkt og i en periode aktivt har tilsluttet sig Islamisk Stat.”

 

Disse kvinder burde aldrig have haft lov til at vende tilbage til Danmark. De bør fordømmes med samme styrke, som tilfældet var med folk, der i sin tid støttede de nazistiske jødeforfølgelser – uden sammenligning i øvrigt.

 

Men i venstreorienterede og politisk korrekte kredse er man mere indstillet på at bære over med disse islamiske fanatikere, end man gjorde med de nazistiske fanatikere. Det synes på en eller anden måde ikke at være så slemt at tilslutte sig Islamisk Stat, trods organisationens blodige rædselsregime.

 

Man skubber hensynet til børnene foran sig og beskytter dermed reelt mødrene med de bestialske holdninger.

 

Vores bløde, åbne og ofte naive samfund

Der er tale om et enestående historisk fænomen: En højt udviklet og særdeles human samfundsform som den danske/europæiske smækker helt frivilligt dørene op på vid gab, så islamiske fanatikere får mulighed for at boltre sig i had og aggression mod værdier som åbenhed, frihed, demokrati og ligestilling.

 

I politisk korrekte kredse ses dette som udtryk for en særlig ædel holdning. I islamistiske kredse ses det derimod som en nærmest latterlig hang til at sælge ud af sine egne værdier og invitere sine fjender indenfor.

 

Disse kredse er i den grad parate til at udnytte de chancer, som vores bløde, åbne og ofte naive samfund giver dem.

 

Det understreges af en opsigtsvækkende aktuel sag fra Tyskland.

 

Politiet stormede

Klokken 4 tirsdag morgen stormede specialstyrker i tysk politi en lang række bygninger og kontorer i 25 byer i delstaterne Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen og Bremen. De brugte rambukke for at smadre sig vej gennem dørene.

 

Politifolkene jagtede illegale penge … og terrorplaner. Efterretningstjeneste, skattemyndigheder, politi og militær var involveret.

 

”Det var en kæmpestor aktion” siger delstaten Nordrhein-Westfalens indenrigsminister Herbert Reuel (BILD).

 

Aktionerne førte til beslaglæggelse af store værdier: Formuer. Biler. Guld. Kontanter i millionstørrelse. Det stod meget klart, at det ikke var fattiglus, som politiet var brudt ind hos. Man fandt for eksempel et stereoanlæg til en værdi af næsten 800.000 kroner.

 

Under aktionen indfandt man sig i øvrigt også hos en skatterådgiver.

 

 

Ifølge BILD har de personer, som aktionen var rettet mod, haft gang i transaktioner til en værdi af omkring 1 milliard kroner. Pengene er især strømmet ind via narkohandel. Der er tale om et kriminelt netværk, som har været aktivt siden 2016.

 

”Hawala banking” – et enormt økonomisk parallelsamfund

Den slags kriminelle netværk gør brug af såkaldt ”hawala banking”. Her sender man penge rundt, som ikke kan spores via dokumenter med underskrifter på.

 

Netværkene er styret af familiære relationer, uformelle bekendtskaber og anonyme pengeoverførsler.

 

Den slags finansielle transaktioner er en specialitet i muslimske kredse. Her kommer det an på venskaber, storfamilier, oprindelse og den slags – ikke på juridisk korrekte dokumenter.

 

”Hawala banking” er rygraden i kæmpemæssige økonomiske kredsløb. Det er en verden, hvor det kan være særdeles svært at spore pengestrømmene.

 

Systemet er som skabt til kriminelle aktiviteter med rod i muslimske parallelsamfund – herunder terrorrelaterede transaktioner.

 

For efterforskerne er det et enormt vanskeligt arbejde at trænge ind i disse hawala-netværk. Derfor får de i vidt omfang lov til at leve deres eget liv.

 

Mange kom til Europa, da Merkel åbnede for flygtningestrømmen

Med myndigheder som kilder, skriver BILD, at dele af de mange penge er gået til finansiering af terror. Der har tilsyneladende været fuldstændig flydende grænser mellem kriminelle pengestrømme og islamistiske voldsaktiviteter.

 

De kriminelle har på én gang snydt det tyske samfund og kæmpet for dets undergang. De har på én gang beriget sig og ført hellig krig.

 

BILD fremdrager endnu en rystende kendsgerning:

 

Mange af de sigtede i sagen kom til Tyskland som flygtninge i 2015! Altså som et led i den store asylstrøm, som Angela Merkel åbnede for med sit: ”Wir schaffen das.”

 

De mistænkte spænder over otte forskellige nationaliteter. Herunder 44 syrere, ti tyskere, fem fra Jordan, fem fra Libanon (formentlig palæstinensere).

 

Foreløbig har myndighederne beslaglagt økonomiske værdier svarende til adskillige millioner kr. herunder luksusbiler, praleure, guld og smykker. Her er virkelig tale om terrorister med dyre vaner.

 

”De døde af naivitet”

Muslimske kvinder fra Danmark har været part i Islamisk Stats blodbad og får så lov til at slå sig ned i Danmark med deres børn.

 

Islamister disponerer over enorme økonomiske midler, som de kan bruge til at bekæmpe vores samfund.

 

Terrorister kan skaffe finansiering af deres frygtelige aktiviteter ved at kontakte deres ’hawala-bankforbindelse’.

 

Mange af dem, der angriber vores samfund, kom til Europa, fordi man åbnede for de store flygtningestrømme fra 2015. Vi har gravet vores egen grav.

 

Imens går en række danske medier højt op i at få bragt IS-mødre til Danmark – det land, som de har svigtet på den mest modbydelige facon.

 

Muslimske kvinder fra Danmark har støttet Islamisk Stats blodbad og får så lov til at slå sig ned i Danmark med deres børn.

 

Islamister disponerer over enorme økonomiske midler, som de kan bruge til at bekæmpe vores samfund.

 

Måske vil der en dag stå på vores samfunds gravsten: ”De døde af naivitet.”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…