Levakovic-klanen driver gæk med det danske retssystem

Facebook

Af Peter Skaarup, MF, gruppeformand og retsordfører, Dansk Folkeparti

 

Danmark er et retssamfund byggende på nogle fine demokratiske principper. Vores samfund har fungeret ganske harmonisk i årtier – ja sågar århundreder. Ikke uden konflikter og bataljer, men takket været en homogen og stadig bedre uddannet befolkning ganske fredeligt og harmonisk. Men der er desværre opstået sprækker i harmonien. Vores førhen så trygge og fredelige velfærdssamfund lider i stadigt stigende grad under mennesker med indvandrerbaggrund, der for en betydeligt andels vedkommende – ikke vil os det godt.

 

Nogle af de mest ekstreme eksempler på ringe integration – eller tillad mig at omformulere mig – på mennesker, der bare vil Danmark og danskerne det skidt, er de mange kriminelle elementer af den berygtede Levakovic-klan, der er kendt for sine røverier og tricktyverier ofte vendt mod ældre og forsvarsløse danskere.

 

Der kører pt. en retssag mod nogle af klanens dybt kriminelle medlemmer, læs bare et uddrag her, lånt fra BT: “En af de tiltalte er 32-årige Jimmy Levakovic, og det er 23. gang, han er anklaget i en dansk straffesag. Denne gang er han tiltalt for 19 punkter, herunder hjemmerøveri, grove indbrud, tricktyveri og kørsel uden kørekort. Anklagemyndigheden forlanger, at Jimmy Levakovic skal udvises for bestandig, men det bliver formentlig svært, for den storkriminelle gangster har Højesterets ord for, at han ikke kan udvises af Danmark.”

 

 

Udvisninger af kriminelle udlændinge skal være nemt
Jeg tror der findes flere dårlige undskyldninger for, at de domstole ikke konsekvent udviser alle kriminelle udlændinge, end der er folkevalgte medlemmer af Europa Parlamentet (i alt 705), men de centrerer sig stort set alle om de berygtede “konventioner”. I DF lider vi ikke af berøringsangst i forhold til konventionerne, for i det omfang de forhindrer os i at udvise dybt kriminelle udlændinge, må vi genforhandle vores deltagelse eller slet og ret udmelde os af dem – og det hellere i dag end i morgen.

 

Jeg er således nødt til at gøre det klart for dig, kære læser, at det bliver bare ikke bedre, før DF og eventuelt ligesindede partier kommer til magten. Hverken Socialdemokraterne eller Venstre ønsker at gøre det mindste ved det her problem, og det er den virkelige tragedie her!
For målet burde være, at alle kriminelle udlændinge uden tøven blev smidt ud af Danmark ved første dom!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…