Dansk Folkeparti: Mette Frederiksens gigantiske løftebrud bliver ikke glemt

Peter Skaarup (foto: Privat)

Af MF Peter Skaarup. Dansk Folkepartis Gruppeformand og retsordfører

 

Statsminister Mette Frederiksen har helt indtil den 19. maj 2021 været helt klar i spyttet i forhold til at nægte tre kvindelige IS-terrorister adgang til Danmark – dansk pas eller ej. Men efter længere tids kampagner fra den ekstreme danske venstrefløj og store dele af medierne, bøjede statsministeren pludseligt helt af. Nu måtte de 3 IS-mødre og deres i alt 14 børn, hvoraf nogle af dem er ved at være teenagere, gerne komme til Danmark.

 

Statsministeren begrundede sit holdningsskifte med en PET-rapport, men det virker ærligt talt ret søgt, for PET siger ikke noget nyt i forhold til, hvad PET hele tiden har udtalt om mødrene i Syrien.. Nu bliver Danmark et oplagt terrormål for enten en af de tre terrormødre eller et eller flere af deres i alt 14 børn, hvis ikke antiradikaliserings-indsatsen lykkes til punkt og prikke for alle de 17 involverede. Ansvaret for det hviler ene og alene på Mette Frederiksen og den socialdemokratiske regering, der nu byder dem velkommen til Danmark med åbne arme.

 

Socialdemokratiet mener ikke de stramme udlændinge-udmeldinger

 

Socialdemokratiet foretog en kalkuleret kursændring efter valgnederlaget i 2015, hvor de måtte erkende, at vejen tilbage til magten nok kun vil kunne lade sig gøre ved at signalere en stram udlændingepolitik på linje med Dansk Folkepartis. Jeg tror såmænd, at dele af kursskiftet hos S er oprigtigt nok. Jeg tror godt de kan se, at velfærdsstaten ikke vil kunne holde til, at titusinder af migranter strømmer ind i landet på permanent forsørgelse hvert år. Jeg tror faktisk også, at det så småt er begyndt at dæmre for dele af Socialdemokratiets ledelse, at Danmark bliver mindre frit, dansk og harmonisk i takt med masseindvandringen.

 

Men, dels er Socialdemokraterne dybt afhængige af de venstreekstreme støttepartier og et meget rødt bagland, der alle for een kæmper for åbne grænser og åbne kasser, hvilket så gør, at S konstant må give absurde indrømmelser, – som senest importen af IS-terroristerne og deres børn. Dels er kursskiftet slet ikke integreret i den socialdemokratiske analyse af verden, fordi den langt overvejende bygger på en banal fejlslutning om, at hvis bare alle får økonomisk støtte nok af staten, så bliver de nærmest automatisk gode danske borgere og demokrater

 

Socialdemokraternes løbende svigt på udlændingeområdet viser dog tydeligt, at for dem er magten langt vigtigere end den førte politik. Jeg kan ikke vide, hvilken byttehandel Mette Frederiksen har indgået med sine støttepartier, for måske at gå med til at hente de givetvis totalt uintegrerbare IS-mødre og børn, der udover at udgøre en kæmpe terrortrussel også vil koste det danske samfund store millionbeløb at passe på og forsvare sig imod – årligt mange år fremover.

 

Men, vi ved, at Mette Frederiksen har en potentiel rigsretssag hængende over sig, hvorfor hun har store incitamenter til at glæde sine støttepartier med jævne mellemrum. Taberne bliver det danske folk og kommende generationer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…