92-årig kvinde med rollator angrebet bagfra af mellemøstlig mand

En 92-årig kvinde blev mandag omkring kl. 12.30 udsat for røveri, da hun gik rundt med sin rollator på en sti ved Birkedalsvej i Viby.

 

Mens den 92-årige gik på stien, kom en mand løbende bagfra, og han tog fat i remmen på den taske, som hang på håndtaget af rollatoren. Rykket i tasken var så hårdt, at rollatoren blev revet fremad, og kvinden væltede ned på siden. Hun nåede kun lige at se en mand i mørkt tøj løbe med tasken.

 

Kort efter opdagede nogle borgere i området den 92-årige kvinde og fik hende hjulpet op og tilkaldt politiet, der hurtigt rykkede ud. Den 92-årige blev kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

 

Flere patruljer søgte i området, og en politihund gik spor på stedet, men det lykkedes i første omgang ikke at finde frem til gerningsmændene.

 

Kvindens taske og pung blev fundet i et buskads tæt på gerningsstedet, men de par hundrede kroner, der havde været i pungen, var væk.

 

Flere vidner havde kort inden røveriet set to mistænkelige unge mænd stå ved stisystemet, og de to vil politiet meget gerne finde frem til.

 

Vidnerne har givet følgende signalement af mændene:

A. Mand, mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 160-170 cm høj. Kraftig af bygning. Iført mørkt tøj.

B. Mand, 160-170 cm høj. Almindelig kropsbygning. Iført mørkt tøj.

 

Har du oplysninger om de to mænd, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.

 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen videre og ser blandt andet på, om sagen kan hænge sammen med en episode på Fredensvang Runddel i Viby søndag den 30. maj, hvor et par unge gerningsmænd forsøgte at hive tasken fra en ældre kvinde, som blev væltet omkuld.

Politiet vil den kommende tid være ekstra til stede i området, hvor røveriet fandt sted.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…