36-årig kvindes forfærdelige beretning: Hun spurgte fire illegale migranter, om hun kunne hjælpe dem – så gruppevoldtog de hende

En 36-årig kvinde gik i en park på Grand Canaria. Her kom hun forbi fire nordafrikanske illegale migranter, der havde slået lejr. Hun stoppede og spurgte medfølende til deres situation.

 

Kvinden spurgte, om hun kunne hjælpe dem med noget.

 

Men de fire mænd gengældte ikke hendes venlighed.

 

Tværtimod angreb de hende uden varsel, skriver Okdiario ifølge DailyMail.

 

Hun siger, at de overfaldt hende og voldtog hende alle fire, en efter en, mens de tre andre på skift holdt kvinden fast. El Periodico ifølge DailyMail.

Efter gruppevoldtægten gik hun først til en læge, inden Spaniens civile garde begyndte efterforskningen. De arresterede tre dage senere de fire illegale migranter.

 

De mistænkte, der er mellem 18 og 35 år, er illegale migranter fra Nordafrika. De boede i parken, fordi de var blevet smidt ud fra et asylcenter på grund af dårlig opførsel, skriver avisen.

 

Kvinden kommer fra Irland og har boet to år på Grand Canaria.

 

Mange illegale migranter på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er gennem flere måneder blevet oversvømmet af illegale migranter fra det nordvestlige Afrika.

 

Det har givet store problemer med vold og hærværk. Det har Den Korte Avis skrevet om flere gange.

 

Desuden rejste det en storm af kritik, at mange migranter blev indkvarteret på luksushoteller. De blev senere overført til migrantlejre.

 

De illegale migranter kan stort set ikke få asyl i Spanien. Det hedder sig, at man forsøger at sende dem tilbage til Afrika eller andre hjemlande. Men meget tyder på, at de bliver på øerne eller sågar kommer videre til fastlandet, hvor de kan rejse videre op gennem Europa.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…