Palæstinensere besatte kirker og blev belønnet med asyl – nu er langt hovedparten af dem dømt for kriminalitet

Brorsons Kirke (Wikipedia)

Ud af de i alt 321 palæstinensere, som i 1991 besatte først Enghave Kirke og derpå Blågårds Kirke, er de 204 blevet dømt for kriminalitet.

 

De kom fra Libanon, hvor de hævdede at være forfulgte og ville have asyl, men blev afvist og reagerede derpå med kirkebesættelser.

 

Sagen vakte opmærksomhed. Blandt andet fordi hele den politisk korrekte garde med blandt andre skuespillerinden Anne Marie Helger og sangeren Poul Dissing med flere stillede op og støttede kirkebesætterne.

 

Sagen endte med, at Folketinget den 3. marts 1992 vedtog en særlov, den såkaldte Palæstinenserlov, der gav dem asyl.

 

Og de takkede med kriminalitet

Nu viser det sig som nævnt, at langt de fleste af dem siden har begået kriminalitet, skriver netavisen Pio med henvisning til en opgørelse fra fungerende udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bæk til Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg.

 

Samtidig modtog 176 af dem sidste år offentlig forsørgelse, hvor de fleste eller i alt 122 var på førtidspension.

 

For deres børns vedkommende har mange fulgt fædrenes eksempel med en kriminel løbebane. Ud af 999 børn har således 337 fået dom for kriminalitet.

 

”Der er ingen tvivl om, at vi i Danmark tidligere har været for sløsede med, hvem der har fået permanent opholdstilladelse,” siger Kaare Dybvad Bek til Netavisen Pio og fortsætter:

 

”En del af dem, der er kommet hertil, er ikke integrerede, og det vidner de her tal jo også om. Det er nedtrykkende når så stor en del af en bestemt gruppe er dømt for kriminalitet eller på offentlig forsørgelse. Men det er desværre ikke nye tal. Det gør det dog ikke mindre frustrerende, når fortidens beslutninger er til last for det samfund, vi har i dag. Tværtimod.”

 

Læs mere her:

https://piopio.dk/palaestinensere-er-endt-i-kriminalitet-og-paa-offentlig-forsoergelse

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…