“Imamer, der kalder til bøn i det offentlige rum, skal retsforfølges og straffes”

Foto: Colourbox

I Nye Borgerlige har vi stillet et beslutningsforslag, der skal forbyde muslimsk bønnekald i det offentlige rum.

 

Hidtil har vi i Danmark været forskånet for, at islamiske budskaber råbes ud over byer og boligområder fra moskeer og minareter.

 

Men episoden i Aarhus i fredags, hvor en imam lod islams budskaber gjalde ud over et boligkvarter, viser med stor tydelighed, at en meget skidt udvikling er under opsejling.

 

Hvis vi ikke handler i tide, ender vi med at få en situation, hvor bønnekald bliver normen. Det skal vi aldrig acceptere.

 

Politikerne har nægtet at træde i karakter. De har ikke meddelt forkynderne af islam i Danmark, at vi ikke vil høre på den slags herhjemme.

 

Folketinget har lagt ansvaret fra sig og overladt det til kommunerne at holde islam ude af samfundet. Kommunerne har fået ansvaret for at sikre, at tilhængerne af denne ideologi og religion dyrker deres overbevisning og tro under private former.

 

Det er slet ikke godt nok. Den kommunale forvaltning har ikke tilstrækkelig autoritet til at sikre os mod islams indtrængen i vores samfund.

 

Hverken forvaltningen på rådhuset eller politiet havde muligheder for at stoppe bønnekaldet. Tilladelsen blev givet af en lokal ansvarlig for en fodboldbane, som ikke havde nogen betænkeligheder.

 

Det er helt uacceptabelt. Der må klar lovgivning til, der sikrer, at imamer, der kalder til bøn i det offentlige rum, bliver retsforfulgt og straffet.

 

Vi skal ikke tillade, at islam skaffer sig større og større indflydelse i vores samfund. Der skal sættes en fod ned, der signaler hertil og ikke længere. Og det skal være NU.

 

Derfor har Nye Borgerlige stillet beslutningsforslaget. Jeg håber inderligt, at der vil være et flertal for det i Folketinget, så vi kan sige fra over for yderligere islamisering af Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…