Muslimsk skoleelev i Berlin var utilfreds med lærerinde og truede med at halshugge hende – var inspireret af terrorangrebet på skolelærer i Paris

Samuel Paty, den franske skolelæren, der blev halshugget af muslim

Den massive indvandring fra muslimske lande har bragt langt mere vold ind i de europæiske samfund. Det gælder også i skolerne.

 

Tirsdag blev det understreget af et hårrejsende eksempel fra en skole i Berlin (Spandau).

 

Her truede en bare 11-årig muslimsk elev sin lærerinde med at halshugge hende.

 

”… så gør jeg det samme med dig som det, der skete i Paris”

Drengen blev aggressiv, da lærerinden talte til klassen om de skole-hjem-samtaler, der stod for døren.

 

Lærerinden understregede, at disse samtaler var vigtige, og at forældre, der ikke mødte frem, måtte regne med konsekvenser. (Tagesspiegel, BILD)

 

Så gik den 11-årige muslim helt amok og truede lærerinden:

 

”Hvis det sker, fordi mine forældre ikke er mødt frem, så gør jeg det samme med dig, som ham drengen gjorde med læreren i Paris.”

 

Det var en klar henvisning til den franske skolelærer Samuel Paty, der i oktober blev halshugget af en 18-årig tjetjensk muslim, fordi han havde brugt Muhammed-tegningerne i sin undervisning.

 

Herrefolk

Det er opsigtsvækkende og skræmmende, at en muslimsk skoleelev i Berlin har styr på mordet i Paris og fantaserer om at kunne gøre noget lignende ved sin lærerinde.

 

Han er kun 11-år, men har allerede hovedet fyldt med forestillinger om krænkelser af muslimer og forestillinger om, at han er del af et herrefolk, der brutalt straffer enhver, der kritiserer islam og muslimer.

 

Drengen havde tidligere vakt opmærksomhed, da hans skole arrangerede et minuts stilhed for at mindes Samuel Paty.

 

Ved den lejlighed erklærede han, at ”man har lov til at dræbe nogen, der har krænket Profeten, det er i orden”. Sådan beretter en socialpædagog på skolen.

 

Nogle muslimske elever deltog ikke i denne ceremoni til minde om Samuel Paty. Andre hilste mordet på ham velkommen.

 

Skoleforvaltningen og ungdomsforsorgen skal nu forsøge at finde ud af, hvad man kan stille op med den 11-årige.

 

”Sådan her kan det ikke fortsætte”

Også andre skoler i Berlin holdt et minuts stilhed for at mindes Paty. Nogle steder oplevede man ligeledes boykot og ballade fra muslimske elever.

 

På en af disse andre skoler skal en dreng fra 8. klasse have råbt: ”Ham læreren (Paty) fik, hvad han fortjente. Han bad om at blive henrettet. Han fornærmede Profeten!” (Tagesspiegel)

 

Som en skoleleder fra en anden berlinsk skole siger: ”Sådan her kan det ikke fortsætte” (BILD)

 

Men alt tyder på, at det faktisk vil fortsætte sådan. Eller rettere: Det vil blive værre og værre i takt med, at der bliver flere og flere skoleelever, der er opdraget med fundamentalistisk islam.

 

https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/berlin-muslimischer-schueler-11-droht-lehrerin-mit-enthauptung-73889732.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…