Hvis de politisk korrekte bliver ved med at holde hånden over islamistiske mordere, så kan det ramme alle muslimer

Villejuif / Skærmprint

PARIS: En sindsforvirret mand begyndte at stikke folk ned med kniv. Han dræbte én og sårede mindst tre inden han selv blev skudt og dræbt af politiet. Det skete den 3. januar i en park i Villejuif, der er en forstad til Paris.

 

Læsere af Den Korte Avis vil sikkert med interesse læse denne spidsartikel fra det franske ugeblad “Le Point“. Ikke mindst fordi den belyser forskellene på, at politi affyrer varselsskud op i luften eller skyder for at bremse fanatiske muslimske galninges knivstikkeri.

 

Endnu før blodet var størknet, rykkede de sædvanlige korrekt tænkede i felten.

 

At drabsmanden havde skreget Allahu Akbar under angrebene og havde benådet en muslim, der var i stand til at citere vers fra Koranen korrekt, bremsede ikke de politisk korrekte i beklagelser af, at politiet havde aflivet en sindsforvirret. På fransk deséquillibré.

 

Som episoderne udvikler sig, kan man imødese den dag, da drabsmænd, som afslører sig som islamister, indlægges på plejehjem eller  underkastes psykologisk opsyn, hvor de behandles som ofre. Man må for enhver pris undgå at stigmatisere.

 

Halimis morder slap for straf

Intet må forstyrre de pågældendes tåbers nattesøvn eller appetit. Det er samme syndrom som mordet på Sarah Halimi, der blev kastet ud fra sin fjerdesals lejlighed af en  antisemitisk nabo. Retten besluttede, at han ikke kunne dømmes og eventuelt straffes, da han var påvirket af en hashrus.

 

Som i så mange andre tilfælde led drabsmanden fra Villejuis af psykologisk uligevægt. Det samme gjorde adskillige andre mordere, som indskrev sig i kriminalhistorien.

 

Fortsætter den politisk-juridiske-publicistiske “elite” med at forrnægte islamisk kriminalitet, bør det ikke undre, hvis stadig flere franskmænd ophører med at skelne mellem den muslimske religion og den tåbelige og sekteriske islamisme. Det vil være republikkens dødsstød.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…