Rystende historie: Afghaner mistænkt for at voldtage 11-årig pige blev hurtigt sluppet ud af varetægtsfængsel – næste offer var bare 13 år

Colourbox

Sidste fredag voldtog en 23-årig afghaner en bare 13-årig pige i den tyske by Dortmund. Manden har en midlertidig opholdstilladelse i Tyskland, ifølge oplysninger til den tyske avis BILD. Generelt har BILD særdeles gode kilder inden for politi og retsvæsen.

 

Nu ser det ifølge de samme kilder ud til, at det ikke var første gang. Afghaneren havde allerede den 20. juni voldtaget en 11-årig pige.

 

Manden blev dengang anholdt. Men 12 dage senere blev han løsladt fra varetægtsfængslet – med meldepligt. Det udnyttede han til at begå et nyt uhyggeligt overgreb.

 

Truslen mod pigerne blev der ikke talt om

Hvordan kunne det ske?

 

Det korte svar synes at være: Fordi de tyske myndigheder var mere optaget af at tage vidtgående hensyn til den afghanske migrant end af at sikre mod nye overgreb på mindreårige piger.

 

Myndighederne slap afghaneren fri med den begrundelse, at han ikke tidligere var kendt i forbindelse med seksualforbrydelser. Men nu var han altså netop anholdt under mistanke for at have begået en frygtelig seksualforbrydelse.

 

Myndighederne anførte desuden, at afghaneren havde en fast bolig, så der var ingen flugtfare og derfor ingen grund til at anholde ham.

 

Men faren for de piger, der kunne blive hans næste ofre, blev der ikke talt om. Og det gik altså også helt galt, ifølge BILD’s kilder.

 

Det næste offer

Kort efter løsladelsen lokkede afghaneren en 13-årig pige ind i en trappeopgang, hvor han angiveligt voldtog hende.

 

Men pigen gav en ret præcis beskrivelse af hans udseende, og derfor kunne politiet fange ham allerede dagen efter – inden han begik yderligere overgreb.

 

Statsadvokat Klepping i Dortmund siger: ”Han sidder nu varetægtsfængslet for alvorligt seksuelt misbrug og voldtægt.”

 

Så må man jo håbe, at han ikke endnu engang bliver hurtigt løsladt, fordi han har en fast bolig …

 

Den politiske korrekthed

BILD’s oplysninger, herunder statsadvokatens kommentar, peger på, hvor alvorlige konsekvenser den politiske korrekthed kan have.

 

Myndighederne frygtede tilsyneladende at blive beskyldt for at krænke en kriminel migrants rettigheder. Man strakte man sig langt for at undgå dette.

 

Til gengæld åbnede man for, at nye mindreårige piger blev ofre for en frygtelig sexforbrydelse begået af den pågældende.

 

Sådan reagerer et svagt og eftergivende samfund.

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/dortmund-triebtaeter-soll-zwei-maedchen-11-13-vergewaltigt-haben-72107926,la=de.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…