Vi skal gøre oprør mod konventionerne og udvise alle udenlandske voldsmænd – også dem med dansk statsborgerskab

Arkivfoto/Skærmprint

Det må være rædselsfuldt i dag at have børn og unge, som forældrene ikke ved, om de får hjem i sund og rask tilstand, når de har forladt hjemmet for at gå i skole, klub, svømmehal og andre fritidsfornøjelser. 

 

Vil de blive overfaldet, røvet, tævet, sparket, hoppet på, voldtaget eller blive udsat for andre voldsudgydelser, som indvandrede voldspersoner excellerer i? 

 

For hver ny generation, født af de af politikerne importerede kulturfremmede, eskalerer volden. Det kan være med fare for liv og helbred at lade vores  unge mennesker nyde ungdomslivet. 

 

Det er blevet farligt for konfirmander at fejre ”blå mandag”, hvis forældrene ikke er med som bodyguards. Den dag var en rigtig festdag for os konfirmander i ”gamle dage”. Den pakistanske 16-årige forbryder i linket blev (helt usædvanligt) dømt til udvisning af landsretten. Om udvisningen er blevet eksekveret, er nok mere tvivlsomt, for det tager lang tid at skulle igennem Højesteret og derefter til Menneskerettighedsdomstolen.

 

Heller ikke den traditionelle studenterkørsel, hvor unge mennesker skal fejre, at den første hurdle på vej til en uddannelse er overstået, kan ske i tryghed og med fest og glæde. Der er altid nogle af disse voldsparate migranter, der står på parat langs  køreturen for at ødelægge glæden på denne dag for de unge.  

 

Den ufattelige vold 

Det ville føre for vidt at opremse samtlige næsten daglige overfald på danskerne og den gennem årene eskalerende brutalitet. Og mon ret mange af forbryderne nogen sinde er fundet?

 

I oktober 2018 overfaldes en dreng på 15 år med slag og spark af to mellemøstlige mænd, mens han venter på toget i Ølstykke. 

 

I februar 2019 overfaldes en 12-årig dreng af to lidt ældre migrantdrenge tidligt om morgenen i Slagelse, mens han venter på en bus. Politiet mener, at nogen må have set overfaldet. 

 

I februar 2019 bliver en 20-årig mand i det vestlige Århus trukket ud af sin bil og tævet og sparket af fire udenlandske forbrydere, der bagefter forsvandt i deres egen bil. Fremgår tillige af linket i Østjyllands Politis døgnrapport. 

 

I juli 2019 gik det ud over en mand på Dybbølsbro i København, hvor han blev overfaldet af tre mellemøstlige udlændinge. De gik bevidst ind i ham, hvorefter de slog ham med brædder, som havde været brugt til afspærring i forbindelse med vejarbejde på broen. Han blev blandt andet ramt på halsen og i hovedet, hvor han fik en dyb flænge.

 

Efter overfaldet fortsatte de tre gerningsmænd i retning mod Fisketorvet. Mon disse forbrydere – selv om der er gode fotos af dem – nogen sinde er fundet?

 

Forbrydelserne finder sted overalt i landet.

 

Også ældre mennesker er i fare

Det er ikke kun børn og unge, der er i fare for disse importerede forbrydere. 

 

I juni 2019 jagtedes en 65-årig mand i Middelfart af to udenlandske røvere. Han blev stukket i ryggen og smed derfor sin pung fra sig. 

 

I juni 2019 steg en 62-årig mand af bussen i Århus og blev udsat for et groft røverisk overfald af fire ”drenge”. De havde forgæves forsøgt at få fat i hans pung inde i bussen, så da han stod af, sparkede de ham hårdt i ryggen, så han faldt til jorden og slog hovedet i fortovet. Drengene stjal den 62-årige mands pose, og løb derefter fra stedet. Næh, etniciteten er ikke nævnt, men….. 

 

I marts 2020 har tre migranter snydt godtroende ældre mennesker for over en million kroner. De blev vanen tro ikke udvist.

 

Og det fortsætter dag ud og dag ind 

Som det tydeligt må fremgå, er det alt for omfattende at få samtlige forbrydelser med. Det ville tage måneder at skulle remse alle op bare inden for de sidste par år. 

 

Der er ikke, som venstrefløjen og deres vælgere ynder at kalde det: enkeltstående tilfælde. Der er tale om en systematisk, eskalerende og bestialsk vold mod den danske befolkning. Nævn en forbrydelse. Intet er ukendt for de tilvandrede.  

 

Ingen, selv ikke de, der har skudt et filter ind mellem sig selv og virkeligheden, kan være uvidende om, hvor utrygt og farligt mange af deres landsmænds dagligliv er blevet. Heller ikke de, der ikke fysisk og personligt er blevet ramt af disse forbrydere, kan undgå at vide, hvor eklatant politikerne har svigtet den danske befolkning og har sat ”internationale forpligtelser” over forpligtelserne over for Danmark og danskerne.

 

Hvad kan vi gøre? 

Politikerne må først og fremmest forstå, at de leger med ilden. De kan umuligt tro, at den danske befolkning i stilhed og med bøjet hoved fortsat vil lade sig gennembanke, bedrage, lemlæste og myrde uden at det en dag vil få konsekvenser. 

 

Uanset alle de konventioner, politikerne gennem tiderne har underskrevet og forpligtet befolkningen på uden dennes vidende og samtykke, skal ingen udlænding mere som udgangspunkt have dansk statsborgerskab. Kun den, der har gjort noget særligt for landet, skal have denne gave og kun efter, at den pågældendes danske indfødsret i overensstemmelse med Grundlovens § 44 er vedtaget ved lov af Folketinget.

 

Samtidig må politikerne vedtage en lov, så alle udlændinge ved første kriminalitet bliver dømt til udvisning, og at dommen eksekveres omgående. Ret til at anke en dom må ske fra hjemlandet. 

 

Disse foranstaltninger hjælper så ikke meget på de tusinder og atter tusinder, der allerede har modtaget dansk statsborgerskab. Derfor må de, der allerede har fået det, ved personfarlige forbrydelser have frataget statsborgerskabet. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…