Nu tager præsident Macrons tidligere minister bladet fra munden og taler åbent ud om, at indvandringen vil aflive europæisk civilisation

Gérard Collomb og Emannuel Macron

PARIS: Da indenrigsminister Gérard Collomb i fjor forlod præsident Emmanuel Macrons regering for at vende tilbage til sin post som borgmester i millionbyen Lyon, undlod han diplomatisk at melde klart ud, at han var lodret uenig i Macrons vege indvandrerpolitik og dennes parløb med kansler Angela Merkel i EUs hovedkvarter i Bruxelles om åbenhed for indvandring.

 

Men nu er Gérard Collomb kommet på andre tanker og melder klart ud i en artikel i tidsskriftet “Valeurs Actuelles”.

 

I de såkaldt følsomme områder vil indvandrere ikke leve fredeligt sammen med etniske franskmænd, og indvandringen har et enormt ansvar for, at vold og terror vokser i omfang, siger han.

 

– Så De mener, at Frankrig ikke har brug for mere immigration?, spørger journalisten.

 

– Bestemt ikke, svarer Gérard Collomb. Dereftr fortsætter udtalelserne i interviewet:

 

Jeg vil mere, at om fem-seks år vil udviklingen ikke kunne vendes. Så er det sket med os.
Det er resultatet af 40 års slaphed. 40 års forræderi. 40 år med elitens løgne, som har lagt store områder åbne for de skæggedes oprettelse af mini-kalifater.

 

Det værste er, at advarslerne har været talrige i flere årtier. Men medierne har valgt at diabolisere Jean-Marie Le Pen og hans meningsfæller Det er ikke kun muslimerne, som praktiserer “taqiya”. Retten til at lyve over for anderledes tænkende. Vore politikere har udviklet sig til mestre i at udsprede usandhed.

 

Resultatet er, at vold har bredt sig til vore skoler. Lærerne frygter aggressive elever. Og ordensmagten undergraves af uophørlig kritik af politifolks og gendarmers indsats.

 

Vi har oplevet mytteri i den franske hær, fordi muslimske soldater nægtede at blive sendt til Afghanistan under påberåbelse af, at en muslim ikke må dræbe andre muslimer. Sikke noget ævl. I 14 århundreder har sunnitter og chiiter myrdet hinanden i tusindtal.

 

Vore politikere har valgt omerta, mafiaens tavshedslov. De tænker kun på deres genvalg. Ikke på hvad der gavner Frankrig. Mens muslimerne ikke lægger skjul på, at deres mål er at indføre sharialovgivning i hele Europa.

 

Philippe de Villiers ny bog

Som den tidligere minister Philippe de Villiers skriver i en ny bog “Le Mystére Clovis”, så lever vi i den vestlige civilisations sidste perioder, før den vil bukke under ligesom det romerske imperium.

 

Gerard Collomb kan ikke sige sig fri for at være enig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…