Islamister, der er registrerede som farlige, bliver ansat hos politiet og i lufthavne

Skærmprint fra Cnews

PARIS: Var det chokerende at se, hvad Morten Østergaard, Pernille Skipper og Pia Olsen Dyhr fik skrevet ind i statsminister Mette Frederiksens aftalepapir?

 

Så bliver det først for alvor alarmerende, når man ser en rapport, den franske Nationalforsamling har fået forelagt om islamismens faretruende fremmarch i alle grene af det franske samfund.

 

Morten Østergaard har leveret til sin ny vælgerbase i Vollsmose og Gellerup

Først den faretruende udvikling i den danske udlændingspolitik, som Nye Borgerliges Pernille Vermund opregner den.

 

De offentlige ydelser til udlændinge sættes op. Nye immigranter fra Mellem-Østen og Nordafrika får lovning på permanent ophold efter blot to år i arbejde. Danmark bliver et mere attraktivt land at søge asyl i.

 

Morten Østergaard har sandelig leveret til sin nye vælgerbase i Vollsmose og Gellerup, siger Pernille Vermund…

 

Islamismens fremmarch i det franske samfund

Og så til den franske Nationalforsamling, hvor to deputerede Eric Diard fra Les Républicains og Eric Poulliat fra præsident Macrons eget parti La Republique En March har fremlagt det rystende resultat af en undersøgelse af islamismens fremmarch i alle grene af det franske samfund.

 

Identitetskort med rød markering af risiko for islmisering afføder ikke den fornødne kontrol. Resultaet er, at islamister trænger ind i politiet og sågar efteretningsvæsenet.

 

Premierminister Edouard Philippe  erkender i en kommentar, at staten som arbejdsgiver ikke er sikret mod risikoen for, at islamisterne vinder terræn i transportsystemet.

 

Et særlig grelt eksempel er, at der i den parisiske storlufthavn Charles de Gaulle/Roissy er ansat 80 lønarbejdere, som har rødt advarselsstempel i deres legitimationspapirer. De har adgang til sikkerhedszoner, hvor ingen potentiel islamist burde kunne sætte sine ben.

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…