Indvandrer tiltalt for vold mod 15-årig dansk kæreste – nægter alt og giver danskere skylden

En 15-årig pige fra Skive lånte i slutningen af januar sin venindes lejlighed. Hun skulle mødes med sin 20-årige ekskæreste, der er indvandrer.

 

Det gik helt galt. Så galt, at underboen blev vækket af larmen. Skive Folkeblad bringer historien, som den er fortalt af pigen.

 

Da ekskæresten dukkede op, påstod han, at pigen havde været ham utro, hvilket hun benægtede. Men hun skulle åbenbart ikke bryde sig om at benægte, hvad han sagde.

 

Da hun ikke kunne forstå dette, forsøgte han at tæske det ind i hende. Hun blev slået, sparket og truet.

 

På et tidspunkt ringede veninden for at høre, om alt var i orden.

 

Inden den 15-årige nåede at svare, holdt manden noget skarpt, der lignede en brødkniv, mod hendes hals. Han truede hende til at sige, at alt var fint, og at veninden ikke skulle komme.

 

Meget voldsomt

Pigens beretning indgår i en retssag om volden og truslerne, der for tiden kører ved Retten i Viborg.

 

Pigen fortalte i retten, at hun prøvede at forlade lejligheden. Men det fik hun ikke lov til. Den 20-årige slog hende flere gange i ansigtet.

 

Til sidst forsvandt han dog fra lejligheden, og pigen løb grædende ned til underboen.

 

Det viste sig, at underboen havde kunnet følge noget af dramaet fra sin lejlighed. Hun vågnede på grund af lyden fra tumulten ovenpå, sagde hun i retten. Det lød meget voldsomt.

Læs også
I Skive arrangerer man svømning, der gør Danmark mere muslimsk

 

Underboen hørte, at den 15-årige sagde stop fire-fem gange. Så sluttede det, og hun hørte en person forlade lejligheden.

 

Den 15-årige meldte ekskæresten til politiet. Men efter få dage begyndte de på ny at ses. Det varede dog ikke længe, før der igen var ballade.

 

Han prøvede på at få pigen til at trække sin anmeldelse tilbage. Men det sagde hun nej til. Så blev han endnu engang aggressiv.

 

Ifølge pigen blev hun truet med en gaffel, mens hun talte i telefon med sin mor. Ekskæresten kastede også en gryde efter hende.

 

Danskernes skyld

Den 20-årige mand er tidligere blevet dømt for vold. Men der er absolut ikke noget angrende over ham. Han nægter sig skyldig i alle anklager.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Det hele er åbenbart danskeres skyld.

 

Det er pigens skyld. Hun lyver, siger han.

 

Det er pigens mors skyld. Hun kan ikke lide ham og vil have erstatning, siger han.

 

Og hvad med underboen, der blev vækket af den voldsomme larm? Måske vil han også mene, at det er noget, hun har fundet på…

 

Selv om manden bedyrer, at han er uskyldig, har anklagemyndigheden en noget anden opfattelse af sagen. Den 20-årige er tiltalt i fem forhold, der omfatter vold, vidnetrusler og frihedsberøvelse.

 

Man har flyttet Mellemøsten til Danmark

Denne retssag i Skive giver en opvisning i, hvad der kan ske, når man flytter Mellemøsten til Danmark – eller kulturen fra andre muslimske lande:

Læs også
Bilist overhalede bus i Skive – så blev han truet af arabisk buschauffør

 

Manden mener, at han har krav på fuld kontrol med kvinden. Hun er hans ejendom.

 

Men det er ikke så let at håndhæve i et land med et frisind som det danske.

 

Det giver anledning til jalousi og mistanke om, at kvinden er utro. Den Korte Avis har bragt beretninger fra andre europæiske lande, hvor man ser det samme mønster udfolde sig.

 

Tvangstankerne om utroskab får manden til skrue op for kontrollen med kvinden. Jævnligt går det over i vold, som det også gjorde i Skive.

 

De tilstår ikke noget

I det hele taget betragtes vold som et svar på mange problemer, når man er mand med denne kulturelle bagage. Mændene er ofte opdraget til at hævde sig og værne om deres ære med vold.

 

Læs også
Politiet i Skive ville tale med mistænkt, men aggressive typer uden respekt for danske myndigheder tog magten fra betjentene

Manden føler absolut ikke nogen skyld eller anger over at bruge vold.

 

Skyld og dårlig samvittighed spiller i det hele taget ikke nogen synderlig rolle. Man gør, hvad der skal til, for at forsvare sig selv og sin ære. Og man benægter hårdnakket, at man har begået noget forkert. Det er andres skyld.

 

Derfor er det ofte en umulig opgave, at få den anklagede til at tilstå. Han nægter til det sidste og appellerer jævnligt en dom, selv om der er særdeles ringe udsigt til at vinde i landsretten.

 

Mønsteret er alt for velkendt

Der er danske piger, som falder for denne machotype. Måske især, hvis der er tale om helt unge piger, der bliver benovede over den opmærksomhed de får fra store, stærke, ældre fyre.

 

Det kan resultere i, at de ikke kan holde sig fra manden, selv om de får tæv.

 

Og nej, det går ikke altid på den måde. Sådan er det med kulturmønstre.

Læs også
En mellemøstlig mand ville bestemme, hvem der må køre bil i Skive

 

Der er nogle individer, der bryder med disse mønstre. Det hele foregår ikke efter skabelonen.

 

Men det mønster, der åbenbares i sagen fra Skive, er desværre alt for velkendt.

 

Det skyldes i sidste ende danske politikere, der engang besluttede, at man skulle flytte noget af Mellemøsten (og andre områder) til Danmark.

 

Man er nødt til at bremse udviklingen

Resultatet blev store kultursammenstød, som man burde have forudset. Men de ansvarlige politikere kunne ikke se det. Nu lever det danske samfund med de fatale konsekvenser.

 

Man kan udvise nogle voldsmænd. Danske domstole gør det i øget omfang, og det har en virkning. Men man kan selvfølgelig ikke løse problemerne med kultursammenstød med udvisninger alene.

 

Man er nødt til at bremse den udvikling, der gør Danmark mere mellemøstligt og mere præget af den muslimske verden i det hele taget.

 

Retssagen i Skive fortsætter den 25.april, hvor der også vil falde dom.

 

https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/uhyggelige-detaljer-kom-frem-i-retten-underbo-blev-vaekket-af-vold-mod-15-arig

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…