10-12 ‘unge’ ødelagde dagen i Djurs Sommerland med uro og vold – overfaldt vagtmand

Arkiv: Skærmprint fra video fra svømmebad i Tyskland

Djurs Sommerland er et populært udflugtsmål for børnefamilier, som gerne vil boltre sig i badelandet.

 

Men torsdag eftermiddag blev det meget ubehageligt.

 

10-12 unge skabte uro ved vandlandet og ikke ville følge anvisningerne fra sommerlandets medarbejdere.

 

Der blev hurtigt sendt flere politipatruljer til stedet.

 

I første omgang fik de fat i 13 unge drenge i alderen 16-26 år, der alle blev registeret af politiet og bortvist fra vandlandet.

 

Én af personerne, en 24-årig mand, der befandt sig i omklædningsrummet, ønskede ikke at efterkomme politiets anvisninger og blev opfarende, råbte op og fægtede med armene. Manden blev flere gange bedt om at dæmpe sig og forlade omklædningsrummet roligt, hvilket han ikke ville. Da betjentene tog fat i ham for at føre ham ud forsøgte han at vriste sig fri og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Politiet skriver intet om, hvem de ‘unge’ er. Men på facebook skriver flere, at de var til stede, og at de ‘unge’ havde indvandrerbaggrund. Se i bunden af denne artikel.

 

Stimlede samme om betjente

I forbindelse med anholdelse stimlede flere af de andre, bortviste personer sammen om den anholdte og en betjent gik imellem og bad dem om at holde afstand og trække sig væk.

 

Det fik én af personerne i gruppen, en 22-årig mand, til at råbe op, og han blev bedt om at forlade stedet. Da han nægtede dette blev han også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. I samme øjeblik stak manden af fra betjenten, løb gennem vandlandet og sprang over et hegn.

 

Da betjentene kom ud af bagvejen med den bortviste gruppe og den 24-årige, der var anholdt, stod den 22-årige, der var stukket af, og ventede ved patruljebilerne. Han blev nu også sigtet for at være flygtet som anholdt. Han blev sat ind i patruljebilen og kørt til Randers Politistation. Den 24-årige blev løsladt til gaden.

Læs også
Rasende borgere fortæller: 20-25 indvandrerdrenge hærgede svømmebad med trusler og seksuelle tilråb til pige på 12 år – men der sker dem ingenting

 

En vagtmand blev overfaldet

Efterfølgende henvendte en 25-årig vagt sig til betjentene og oplyste, at han var blevet overfaldet i forbindelse med urolighederne. Da gruppen skulle bortvises havde en 23-årig mand forsøgt at tage kvælertag på vagten med kradsemærker og rødmen på halsen til følge. Den 23-årige blev sigtet for vold.

 

Østjyllands Politis døgnrapport

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…