DF: Er kultur- og kirkeminister Joy Mogensen (S) islamist-sympatisør?

Kultur- og kirkeminister Joy mogensen

Af Martin Henriksen, Dansk Folkeparti

 

Da kultur- og kirkeminister Joy Mogensen (S) var borgmester godkendte hun opførelsen af en ny moské i Roskilde. En moske som den islamistiske tyrkiske præsident Erdogans regime stod bag. Hun tog tilmed det første spadestik til byggeriet.

 

De tyrkiske moskeer i Danmark og andre europæiske lande er underlagt Erdogans islamistiske styre. De handler på ordre fra religionsministeriet, Diyanet, i Istanbul. Det har Den Korte Avis og andre medier slået fast flere gange.

 

Enten så sympatiserer den nye socialdemokratiske kultur- og kirkeminister Joy Mogensen med den tyrkiske præsident Erdogan og hans udgave af hardcore islam, eller også er hun bundnaiv. Det må være en af de to ting. Nogle vil sikkert mene, at det er hårdt sagt. Men det skal siges, for ellers bliver det normalt at blåstemple islamister.

 

Eller også er det allerede blevet normalt, for der er ingen af de etablerede medier, som stiller kritiske spørgsmål til statsminister Mette Frederiksen (S) og sikkert heller ikke til Joy Mogensen (S). Den kritiske journalistik er for mange mediers vedkommende lagt på hylden, når det drejer sig om islamiseringen af vort elskede Fædreland. Der er tale om et kæmpe svigt.

 

Præsident Erdogan har tidligere udtalt, at “Moskeerne er vores militærbarakker, kuplerne er vores hjelme, minaretterne er vores bajonetter og de troende er vores soldater”

 

Det siger noget om den ideologi og det tankesæt der ligger bag disse moskeer, også den i Roskilde.

 

Jeg tror at de fleste danskere, hvis de satte sig ned og tænkte lidt over det, ville ryste på hovedet.

 

Det er dybt skadeligt og problematisk, at en borgmester og i endnu højere grad en dansk minister for kirke og kultur blåstempler moskebyggeri i Danmark især der er tale om åbenlyse forbindelser til det tyrkiske regime.

 

Og nej, det er ikke et spørgsmål om religionsfrihed. Det er et spørgsmål om at sige fra overfor en totalitær ideologi, som undertrykker kvinder, kristne, homoseksuelle, jøder mfl. Og det er et spørgsmål om at sige fra overfor præsident Erdogan og hans regime. Men Joy Mogensen (S) sagde ikke fra. Hun sagde bare ja.

 

Hun valgte derimod at omfavne Erdogans ideolog i samme by, hvor mange danske konger og dronninger har deres sidste hvilested i Roskilde Domkirke. Det er en skændsel. Det er uhørt, og hvis Joy Mogensen rent faktisk har vidst alle de ting, som jeg her har gennemgået, så er hun en medløber og en islamist-sympatisør. Og nu er hun tilmed Danmarks kirkeminister. Jeg begriber det ikke. Jeg ved iøvrigt godt, at man kan finde venstrefolk, som kunne finde på at gøre præcis det samme. Men nu var det Joy Mogensen (S), så hun må stå på mål for hendes beslutninger.

 

Jeg er muligvis naiv, men jeg tror på at der er vælgere, som har stemt på Socialdemokratiet, Venstre og De Radikale som godt kan se at det her er helt skævt. Men når de etablerede medier ikke bringer det som en nyhed, så er der fortsat mange danskere som ikke ved det. Der er selvfølgelig også den mulighed, at de fleste danskere er ligeglade. Men jeg vælger at tro, at der fortsat er noget modstandskraft i det danske folk. Om jeg får ret må tiden vise.

 

Men et ting er sikkert. Mette Frederiksen burde ikke havde peget på Joy Mogensen som minister for kultur- og kirke i Danmark. Det kan gøres bedre.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…